www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Bloggar jag läser del 1

Tänkte skriva ihop ett litet inlägg om vilka bloggar jag läser och varför jag läser dem och så. Här är de första fyra tre(Tack Malin!)!
Bloggarna presenteras utan inbördes ordning.
http://esmeraldaedenberg.blogg.se/
Jag följer Esmeralda på Dayviews också så det var på det viset jag hamnade på hennes blogg. Jag tycker om hennes blogg för hon är sjuuuukt duktig på att fota och jag får mycket inspiration från henne! Hon skriver också om sin vardag som 15-åring. Plus i kanten för snygg design!
http://mauolin.blogg.se/
Malins blogg då! En av min allra bästa vänner, en person jag ALLTID har roligt med och en som har samma intressen som jag; hästar och fotografering och så är hon min släkting (en gång varje år träffas våra familjer, vartannat år hos Malin och vartannat år hos mig, förr var det nästan en tradition att det var storm och det blev strömavbrott.) Jag följer Malins blogg slaviskt (typ)! Jag kan säga att om jag räknar bland mina vänners bloggar så är Malins en av de bästa!
http://fokis.se/
Jag äääääääälskar Fokis blogg! Hon är så sjukt söt, har underbara bilder i bloggen (ofta tack vere sin pojkvän, antar jag) och hon designar jättesnygga kläder! Jag kan inte säga mer än att jag älskar Fokis blogg och har ni inte läst den så har ni missat något!

Hallands högsta punkt, Kungsbacka kommuns mittpunkt, Texelberget i Helsjön

Canon EOS 600D + Canon Zoom Lens EF-S 18-55/3,5-5,6
Har ju som sagt varit på Konfaläger i helgen och igår så fick vi välja mellan att vandra eller spela fotboll. Fotonörd som man är tar man ju varje tillfälle att fota nåt spännande! Vi gick upp på Texelberget som är Hallands högsta punkt (wow) och OJ vilken upplevelse! Helt fantastisk utsikt!

Kommer mer bilder såklart!

White

Canon EOS 600D +
Canon Lens EF 50/1,8
Hejhej! Såg att jag inte uppdaterat här på...hrm. 4 dagar! Oops! Men nu blir det skärpning (förhoppningsvis) :) Sedan jag bloggade sist har jag hunnit fylla år och vitsipporna har slagit ut. Hade en toppenfödelsedag med massa sol och värme! Idag är det däremot ganska regnigt :(
Har inte gjort så mycket på designen heller på flera dagar (ingenting alls faktiskt...) men får se hur det blir ;) Än så länge är jag nöjd!
Torsdag nästa vecka drar jag till Tyskland på utbyte med klassen, så räkna inte med någon uppdatering - räkna däremot med massa bilder när jag kommer hem!
Ha det bra! :)

Harry Potter is love, for me

Canon EOS 600D +
Canon Lens EF 50/1,8
Har blivit totalt Harry Potter-galen sedan jag läste böckerna! Ett stort tack till min faster som sade till mig att jag skulle läsa dem! :) Nu, sisådär ett halvår senare, är jag klar! Om än med något ledsan miner. Vill ju inte att det ska vara slut :( Men ska ha alla på engelska också. Och köpa en box med alla filmer. OCH ha alla böcker på svenska SJÄLV. Nu har jag bara lånat ;)
J.K Rowling is my God and Harry Potter is my religion :love:

You Only Live Once

Canon EOS 600D +
Canon Lens EF 50/1,8
Igår när jag var hemma från skolan (var det idag med...) för att jag var sjuk (förkylning, feber) fotade jag lite såna här bilder! Visste inte vad jag skulle fota så kollade runt på lite bloggar :) Fick inspiration från Esmeralda Edenberg som också ha fotat Alfapet-bokstäver ;) Förövrigt kan jag ju säga att hon har en jättesnygg blogg och är superduktig på att fota! Fått lite inspiration från hennes design nu när jag håller på med en ny :D
Kommer upp mer bilder när jag har redigerat :)

Faugel

Canon EOS 600D + Canon Zoom Lens EF-S 55-250/4,0-5,6 IS

En bild jag tog häromdagen :) Blev väldigt skarp och fin trots att jag fotade genom ett fönster! Söt fågel också ;)

Ha det bra!

Phelt.se

Ännu en artikel jag har skrivit på phelt.se!
Kolla in den HÄR.

Smakprov

Canon EOS 600D + Canon Zoom Lens EF-S 55-250/4,0-5,6 IS

Hejhej! Malin var här idag och fotade när jag tränade Markoolio från marken :) Första gången jag gör det i paddocken, och det gick jättebra :) Superroligt var det också ;) Haha, gulleplutt Koolio, loveyou :love:

På lördag kommer en tjej som heter Norah Kohle hit och vi är fyra st som ska träna för henne, SÅ TAGGAD! :D

Kommer mer bilder!

Cloudy

Canon EOS 600D + Canon Zoom Lens EF-S 55-250/4,0-5,6 IS
I förmiddags, strax innan jag skulle äta såg jag det här supercoola molnet och rusade upp för att hämta kameran! Och det blev hur coolt som helst! Big wow! :D
Som sagt så blev det inget läger för mig :( När jag skulle packa väskan kände jag att jag blev alldeles varm. HEJ feber. Du är såååååå välkommen! N O T
Så ja, fredagen den trettonde drabbade mig. Suck. Hade ju sett fram emot detta lägret!!! Aja. Får hänga med torsdagsgruppen istället antagligen. Om jag inte mår bra imorgon, för gör jag det så ska jag åka dit :)
Ha en bra fredagskväll allihop!

Onsdag 11 april

Canon EOS 600D +
Canon Lens EF 50/1,8
Hejhej! Anledningen till att jag inte har bloggat på ett par dagar är att jag har varit på klubbläger med vår 4H-klubb och på 4H-företags kickoff :) Hade valt foto på kickoffen och hade det på förmiddagen. Lärde mig inte sådär värst mycket om jag ska vara ärlig, haha. Jag kände att jag nog var den med näst mest erfarenhet (ledaren hade ju mest erfarenhet, haha) av alla ;) Så kan det gå! Var i alla fall väldigt roligt att fota på ett annat ställe än hemma :) Ledare var Sara Johansson, hon är fotograf i Göteborg och visar filmer på en biograf :) Jagar efter hennes mailadress så jag kan skicka några av de bilder jag tog då jag inte kom ihåg att visa henne där, hehe ;)
Ska på konfaläger i helgen. Tar med datorn ifall där finns internet!!
Edit: Bilr inget läger för mig antagligen. Har dragit på mig en förkylning med feber :(

Black and white

Canon EOS 600D +
Canon Lens EF 50/1,8

Målade naglarna igår! Blev svart med vita streck :) På ringfingret gjorde jag ett kors och på de andra bara en linje. På med matt topplack - KLART! :) Nail art är en utav mina specialitéer, haha. Nejmen jag får mycket beröm för att jag är duktig på att måla naglarna och det gör mig väldigt glad :D Övning ger färdighet som man säger...

Scilla

Canon EOS 600D +
Canon Lens EF 50/1,8
Canon EOS 600D + Canon Zoom Lens EF-S 18-55/3,5-5,6 + Kopplingsring +
Canon Lens EF 50/1,8
Igår var det soligt så jag gick ut och fotade lite :) Scillan blommar fint nu och vi har ett helt hav (nästan) i trädgården :)
Idag har det däremot regnat hela dagen :( Inte roligt alls!

Påskaftonens

Canon EOS 600D + Canon Zoom Lens EF-S 18-55/3,5-5,6
Jag tycker verkligen inte om "spegel"-foton, eller, det är så att jag aldrig har fattat hur man ska göra för att det ska bli bra + att jag hade en väldigt smal spegel! Hahaha. Här är påskaftonens outfit i alla fall!
Byxor: Vero Moda | Spetstopp: Gina Tricot | Baslinne: Gekås | Örhängen: Ur&Penn | Halsband(som typ inte syns): Länken: Guld&Silver, Berlocken: Sisters

Behind the scenes - 26/3

Den 26e mars var jag hos Malin och vi fotade lite :) Filmade till en behind the scenes-video och vi har gjort var sin redigering på videon som var 25 minuter lång, hehe ;) Min blev ca 8 min och Malins typ 4 min, så jag hoppas ni orkar titta på dem (syftar på min, hehe)! Det var inte helt lätt att få ner den till 8 min! :o
Min video:
Malins video:

Månen är inte riktigt full, men måttligt berusad i alla fall

Canon EOS 600D + Canon Zoom Lens EF-S 55-250/4,0-5,6 IS
Äntligen. Äntligen. ÄNTLIGEN, en lyckad bild på allas vår älskade måne! Jag tycker månen är så sjukt vacker, se på den bara. Den är där, där i Jordens omloppsbana och snurrar runt, runt. Ingen som äger den (Jorden kanske, men ändå). Inget som kan förstöra den. Jag gillar rymden, jag är fascinerad av detta stora universum. :love:
Ha en bra icke-full-men-måttligt-berusad-mån-kväll allihopa :)

Vero Moda

Canon EOS 600D + Canon Zoom Lens EF-S 18-55/3,5-5,6
Köpte ett par såna där apsnygga, svarta byxor med hög midja i måndags :) Bild kommer ju såklart, men har inte haft tid än. Fast de flesta vet nog hur de ser ut ändå, hehe. Har beställt konfirmationsklänning också, jättefin är den! Hoppas den passar också :)
Ha det bra så länge :)

Myrkur, Apollo och Glimt

Canon EOS 600D + Canon Zoom Lens EF-S 55-250/4,0-5,6 IS
Igår var jag på Natural Horsemanship Inspirationsdag :) Jätteroligt var det! De gick igenom Parellis The Seven Games och vad man kunde göra med hästarna :) Superintressant och roligt!
photoab