www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Felix

Canon EOS 600D + Canon Zoom Lens EF-S 18-55/3,5-5,6
Var ute och fotade i trädgården igår åt mamma. Då kom Felix och posade lite! Söten :love: Jag kan säga att han var ganska dammig efter att ha rullat sig i jorden... Men han blev fin på bild i alla fall! :D

Blommigt

Canon EOS 600D +
Canon Lens EF 50/1,8
Var hos min gammelmormor igår och där fanns ett fruktträd som var överfullt med blommor! Riktigt vackert var det :) Kommer mer bilder när jag har redigerat dem!

Helt fantastiskt

Canon EOS 600D + Canon Zoom Lens EF-S 55-250/4,0-5,6 IS
Loreen Talhaoui, vinnare av Eurovision Song Contest 2012 i Baku, Azerbaijan. Jag är fortfarande i chocktillstånd. En sådan upplevelse, att få se sitt älskade land vinna ESC är helt magiskt! Jag var mer nervös under omröstningen än vad jag var inför min konfirmation, fattar ni hur nervös jag var eller!? Oh my god, Loreen är en stjärna. Hon är så sjukt duktig så det var inte mer än rätt att hon vann! Ni anar inte hur mycket jag skulle vilja gå på ESC finalen nästa år, som är i SVERIGE. :love: :love: :love:

Coastal Culture 2012

Canon EOS 600D +
Canon Lens EF 50/1,8
I lördags var jag inne i Varberg för att vara med i Coastal Culture's fototävling. Det var sju knepiga teman man skulle fånga; hållbarhet, tillit, kreativitet, utveckling, delaktighet, hälsa och engagemang. Jag fotade till alla teman och blev nöjd med mina bilder. Dagen efter var det utställning av vinnarbilderna och det visade sig att jag hade vunnit två av kategorierna! Tror ni att jag blev glad och stolt då eller!? Jag vann tillit och kreativitet. Man vann biobiljetter och en utskrift/framkallning i A4-storlek på sina bilder. Sjukt häftigt att vinna!
Tillit

Kreativitet
Canon EOS 600D + Canon Zoom Lens EF-S 55-250/4,0-5,6 IS
Vad tycker ni om bilderna?

Bloggar jag läser del 2

Nu kommer del 2 i min kategori "Bloggar jag läser"!
Denna gången får ni också 3 bloggar som jag brukar läsa :)
http://linafoto.blogg.se/
Jag minns inte riktigt hur jag hamnade på Linas blogg... Jag tror att jag såg en video hon hade gjort som handlade om att man skulle tänka på vilka vinklar man fotade i. Bra var den i alla fall! Jag gillar hennes bilder, hennes filmer och hennes klädstil! Grymma alltså. Hon verkar också ha en go personlighet, om man ser på hennes videobloggar i alla fall. Ja, nu ska jag sluta tjata så ni kan kolla in Linas blogg!
http://tinkerbella.blogg.se/
Isabella har över 9000 följare via bloglovin' och har man väl börjat läsa hennes blogg förstår man hur hon kan ha fått så många läsare! Hon blandar mode, vardag och foto i sin blogg, det blir som en påse med lösgodis (riktigt bra alltså)! Jag hamnade nog på hennes blogg en dag då jag inte visste vad jag skulle göra så sökte upp lite bloggar. Vilken tur att jag kom till Isabellas blogg, nu är den en av mina absoluta favoritbloggar!
http://megapixlar.blogg.se/
Marcus och Mikaela driver bloggen Megapixlar tillsammans (och trots likheterna är de faktiskt inte syskon) och de blandar snygga foton med massa humor! Jag älskar det, kolla in Megapixlar ni också och få en inblick i Marcus och Mikaelas vardag, självklart med en gnutta humor!

Tävlar om Kelly Moore-väska från fotobag.se

Nu har Lina Flodins en tävling på sin blogg där man kan vinna en Kelly Moore-väska från fotobag.se. Har ju skrivit om min favorit tidigare, men nu är jag ganska säker på att jag vill ha den grå, Classic-väskan, lätt att man tröttnar på en färgad, så jag bestämde mig för den grå :) Skulle vara sjukt kul att vinna då jag för tillfället lånar mammas och pappas kameraväska, och även om den är ganska mycket större än min får jag pussla in sakerna i den, och den är inte så roligt så jag skulle så gärna vilja vinna! Hoppas jag har tur nu :)

Mr. Markoolio och jag

Canon EOS 600D + Canon Zoom Lens EF-S 55-250/4,0-5,6 IS | Foto: Malin
När jag hade fotat Malin åkte vi hem till mig för ännu en fotografering - men då var det min och Markoolios tur att stå framför kameran! Vi gick bort till paddocken och på vägen stannade vi på en äng med maskrosor för lite porträttfotografering. Att stå still utan att äta är inte Koolios favoritsysselsättning precis, men Malin lyckades knäppa en hel del bra bilder!
När vi kom till paddocken satte vi upp lite hinder, jag hoppade av och hjälpte Malin och då stod Markoolio helt still i flera minuter! Måste skett ett underverk där för en stund, haha! Hoppade 90 cm för första gången igår! Riktigt härlig känsla var det :) Det är 90 cm på nedersta bilden och där kan man också se att min monsterponny lätt hade klarat 1 meter, så det satsar vi på nästa gång!
Vill ni se mer bilder från denna fotograferingen också?

Malin och Ivory Buck

Canon EOS 600D + olika objektiv
Här får ni lite bilder från maskrosfotograferingen med Malin och hennes häst Ivory Buck :) Blev en riktigt lyckad fotografering och det är många bilder jag är nöjd med! Hoppas du också blev nöjd Malin ;)
Kommer mer bilder såsmåningom, om ni vill se mer! :)

Vattenplask

Canon EOS 600D +
Canon Lens EF 50/1,8
Igår var jag med Malin stora delar av dagen och vi fotade en hel massa bilder! Vi var bl.a vid sjön och filmade och fotade när vi plaskade med fötterna i det iskalla vattnet. Ska se om jag får pilla ihop en film idag, annars kommer den senare i veckan :)

Drömsk vila bland vitsippor

Canon EOS 600D +
Canon Lens EF 50/1,8
Lite bilder från första maj då jag och Malin fotade bland en hel massa vitsippor! Underbart väder, typ 25 grader varmt och strålande sol. Härligt är ordet!
Malin har fotat bilderna på mig.

The wizarding world of Harry Potter

Detta nöjesfältet bara måste jag till!!! Harry Potter i mitt hjärta :love:

The Classic - Kelly Moore

Denna kameraväskan är ju så sjukligt snygg! Skulle inte precis tacka nej om någon erbjuder mig en, haha. Plus att jag måste ha en ny kameraväska! Inga pengar just nu, men det kommer väl. Vet bara inte vilken jag gillar bäst av dessa tre färger:
(Jag gillar nog den rosa och den grå bäst... men beslutsångesten kommer där efter)
Vilken färg tyckte du var snyggast?
Väskan kommer från fotobag.se (direktlänk till väskan här)

Eggs

Canon EOS 600D +
Canon Lens EF 50/1,8

Nail art tutorial: Glittering coral

Canon EOS 600D + Canon Zoom Lens EF-S 18-55/3,5-5,6
Målade naglarna i måndags (var hemma från skolan och hade överdrivet mycket tid) och här är resultatet! Bestämde mig för att göra en liten tutorial när jag ändå höll på.

Tävlar: Tema "Din bästa bild"

Canon EOS 600D +
Canon Lens EF 50/1,8
Jag är med i en tävling hos Johanna där man kan vinna en värdekupong hos Tvspelsweb på 250 kr.Temat är "Din bästa bild" och ska jag vara ärlig så hatar jag det temat, haha! Det är ju så himla svårt att välja den bästa bilden man har liksom ;) Men jag valde bilden ovan för att jag blev sjukt nöjd med den! Fokusen sitter där den ska och skärpedjupet är fantastiskt. Ja, en riktigt bra bild som jag är riktigt nöjd med! Om jag vinner så tror jag att jag skulle köpa det här halvtonade gråfiltret :)

Artikel på reflexskärm.se

Nu är en artikel jag skrivit uppe på reflexskärm.se. Har skrivit om min reflexskärm 5i1 från tvspelsweb och ni hittar artikeln här.

Levande

Hejsan! Kan bara sticka in här och säga att jag överlevde Tyskladsresan med nöd och näppe! Nej, nu skojar jag med er, det var en fantastiskt rolig vecka och jag längtar verkligen tills september då tyskarna kommer hit! Har börjat skriva om dagarna på min dayview. Så ni kan ju kolla in där så länge, kommer bilder här sedan också såklart!
photoab