www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Julklappsshopping!

Arkivbild från i början på detta året.

Hejsan! Idag var det "studiebesök" på de olika gymnasierna vi har här i Varberg! Jag gick till Restaurang & Livsmedel, Hotell & Turism och Estet Peder Skrivares skola (den största vi har i Varberg) och så gick jag till Ljud- och bildskolan Media, som är det programmet jag har tänkt att jag ska gå :) Längtar redan! Tänk att få hålla på med fotografering på skoltid, superkul! :P
Snart ska jag slänga mig på cykeln och trampa ner till busshållplatsen. Jag och Malin ska nämligen till Gekås och shoppa lite (julklappar, hade jag tänkt) :) Mysigt mysigt!
Hinner nog inte skriva mer idag, men skriver imorgon igen såklart :)
 

Bästis ♥

Fick denna fina presenten levererad av Malins syster. Finaste vännen 
Hej! Sitter hemma och ska göra lite SO. Inte så kul med religion, haha... menmen
Började dagen med att åka in till tandläkaren. Inga hål, så de var bra :) När jag kom till skolan hade vi bild(♥)! Vi ska göra självporträtt nu, och i bilden ska vi få med en byggnad och ett konstverk + något mer som representerar oss själva :) Väldigt roligt i alla fall, bild är lätt det bästa ämnet!
Annars hände väl inget speciellt i skolan. Chill.
Kom hem och mockade och nu sitter jag här, ska ringa upp Amanda på skype alldeles strax :) Så kan vi hjälpas åt med SOn :P
 
Och just det... kategorisidan i denna nya designen ser helt knäpp ut! Menyn har hoppat ned och allt är rörigt, så om någon kan tänka sig att hjälpa mig så hojta till!!

In med det nya och UT med det gamla!

ÄNTLIGEN! Gud så härligt med ny design! Ville inte ha sy mycket färg i den nya, fokus ska vara på bilderna. Såhär blev det i alla fall! Jag är nöjd, vad tycker ni!?

Lite macro och lite uppdatering

Canon EOS 600D + Tamron AF SP 90/2.8 Di Macro 1:1
 Två bilder från när jag fotade rosor i förra veckan.
Hejsan! Hur är det med er? Här rullar det på och min förkylning har blivit bättre, men inte helt bra. Var i skolan idag i alla fall, kul att träffa alla igen :) Hände inget speciellt, höjdpunkten på dagen var väl när vi hade musikhistoria sista lektionen. Riktigt roligt faktiskt!
Har inte hunnit blogga särskilt mycket i helgen för mina kusiner har ju varit här. De kommer på torsdag igen så ska vi passa dem till söndag! :)
Nu ska jag nog ta och fixa färdigt med designen, så kanske jag har tid att sätta in den ikväll!

Bloggar jag läser del 3

Tänkte dela med mig av lite fler bloggar jag följer, var länge sedan sist!
Här kan ni se de tidigare delarna.
http://nevnarien.se/
Elin Kero (aka Nevnarien) är en tjej med mycket kreativitet! Det jag gillar i hennes blogg är framförallt hennes foton, men också hennes konst (som man inte ser så jätteofta, men duktig är hon! Går inte att ta fel på det). Att Elin blandar allt med humor och roliga videoinlägg gör allt ännu bättre!
http://michaeladahlstrom.se/
Michaela Dahlström är en produktiv fotograf i Göteborg. Hon är jätteduktig på porträtt och bröllopsfoto och det är väl därför jag fastnade på hennes blogg, för bilderna. Hon har roliga livestreams någon gång ibland och lägger upp något videoinlägg då och då. Hennes senaste; Cinnamon Challege är sjukt rolig! 
 Johanna Fåglundsblogg började jag läsa eftersom jag följde henne på dayviews också. Hon är en jätteduktig fotograf som fotar mest naturbilder men är bra på porträtt också, främst självporträtt. Älskar verkligen hennes naturbilder, så ljusa och harmoniska! Gillar ni färg mycket så gillar ni nog Johannas bilder, för i stort sett alla är i färg. Det är inte ofta hon gör bilder svartvita! Men tur är väl det, för färgerna i hennes bilder är så fina!

Tävlar hos Josefine

Är med i en tävling hos Josefine Svärd där man kan vinna ett presentkort på Kamda.se värde 150 kr. Om jag vann skulle jag köpa denna kameraremmen och denna step-ringen för presentkortet.

Stay Strong

Helt fantastiskt.

Red Roses

Canon EOS 600D + Tamron AF SP 90/2.8 Di Macro 1:1
Som ni kanske minns fotade jag rosor igår. Malin tvingade mig just att redigera några bilder och lägga upp eftersom jag är hemma från skolan, så det gjorde jag :) Vad tycker ni? Jag är jättenöjd med bilderna! Bild 1 och 2 gillar jag lite extra mycket, så sjukt fina!
Rött är så himla svårt att redigera tycker jag, det är en så intensiv färg så man kan inte dra på för mycket kontrast och inte ljusa upp så mycket heller, för då försvinner alla detaljer. Men det gick rätt bra idag tycker jag! ;)

Tröjor

Igår när jag surfade runt och kollade kläder hittade jag massa fina tröjor! Älskar framförallt nummer 1, 2, 3 och 7 - sååååå fina!!!
| 1. H&M | 2. H&M | 3. Vero Moda | 4. Nelly.com | 5. Ginatricot | 6. Ginatricot | 7. Ginatricot | 8. Romwe.com |

Rosor är röda...

Bild från Instagram Följ mig: ikcuhc
I eftermiddags tog jag kameran och macroobjektivet och ställde upp för fotografering. Edvin hade fått två röda rosor igår på 4H-avslutningen så jag lade upp dem på den vita sidan av min reflexskärm, sprayade lite vatten på dem och fotade! Det var väldigt roligt, och jag kan inte säga annat än att jag älskar mitt nya objektiv! :love: 
Bilder får ni imorgon eftersom jag sitter på macen nu. Bildbehandling+mac=ingen bra idé ;) Så ni får hålla er tills imorgon!
Är fortfarande förkyld och har feber till och från så stannar hemma från skolan imorgon med för att kurera mig. Två av mina småkusiner kommer på kvällen och ska stanna här hela helgen, så det ska bli roligt :)
Vi hörs!

The deathly hallows

Gjorde en ny version av den här bilden igår. Vad tycker ni?
Nu ska jag fota lite och sen ska jag sätta på en film (Läs: Harry Potter och den Flammande Bägaren) och kurera mig från den här envisa förkylningen. Vi hörs senare!

Outfit

Satt och klickade runt på lite hemsidor och hittade massa fina kläder! Tänkte att jag kunde sätta ihop lite outfits som jag gillar, så här är den första:
 
| 1. Vero Moda | 2. H&M | 3. H&M | 4. Nelly.com | 5. Ginatricot | 6. Ginatricot | 7. Ur O Penn | 8. Ur O Penn |
Klicka på varfrån plaggen kommer så kommer du direkt till plaggets sida.

Orkidé

Canon EOS 600D + Tamron AF SP 90/2.8 Di Macro 1:1
Tre bilder jag fotade idag med nya objektivet :) Åh så roligt det är!! Synd bara att vädret är så dåligt :( Bilderna är lite brusiga men fick använda ganska hög ISO, så det är därför ;)

Önskningar julen 2012

Det här är lite av det som står på min önskelista inför julen! Harry Potter-böckerna på engelska, kameraväska, pengar, presentkort, en bok av Scott Kelby, starfilter som passar mitt macroobjektiv och en moppehjälm som jag kan ha när jag åker med kompisar :) Macroobjektivet blev som en julklapp också, eftersom jag fick pengar till det men fick betala lite själv också ;) Det jag är i störst behov av nu är kameraväska! Så det skulle vara väldigt bra :)
Nu ska jag fota lite macro och sedan kolla på film (gissa vad? Harry Potter!)! Ha det bra sålänge!

Her skeleton will lie in the chamber forever.

Med dessa Harry Potter-relaterade bilder förstår ni kanske vad jag ska göra? Kolla på Harry Potter, givetvis. Standard när man är sjuk! Denna gång blir det hemligheternas Kammare :)

Inverted

Canon EOS 600D + Canon Lens EF 50/1,8 II
 Experimenterade med en bild i gimp.

Bilder från i söndags

Canon EOS 600D + Diverse objektiv
Eftersom jag är superförkyld och hemma från skolan passade jag på att redigera några bilder från fotograferingen med Hanna, Julia och Elin i söndags :) Man blir så glad av att titta på bilderna, en riktigt mysig fotografering (bortsett från kylan) var det!
 

Nämen!

Nämen! Här har man gått och blivit med macro-objektiv :) Stans foto-butik hade utförsäljning och rabatt på allt så jag och Malin stämde träff inne i stan efter skolan. Det blev lyckat kan jag säga! De hade ett enda macro-objektiv kvar som passade Canon, och det var precis ett sånt som jag har tittat på innan :P Malin fick med sig nåt konstigt filter och ett 85mm/1,8-objektiv. Vi delade en pizza på Campino och sedan gick vi och satte oss i biblioteket och chillade medan vi väntade på bussen. En mysig eftermiddag helt enkelt! 

Tre snabba

Canon EOS 600D + Canon Lens EF 50/1,8 II
Redigerade tre bilder från idag lite snabbt. Eftersom jag varken har photoshop eller Camera Raw på denna datorn så fick det bli lite lätt ljusstyrka/kontrast-ändring innan jag postade dem här på bloggen ;) 
Den var en väldigt rolig fotografering och jag känner att det är verkligen sånt här jag vill göra i framtiden! Man blir så glad av att träffa människor och avbilda deras glädje :)
 
Och till Elin (ensam på sista bilden), stort grattis på födelsedagen! Hoppas att du uppskattade din present :)

Fotojobb

Lånade bilden av Malin.

Hejsan! I förmiddags strax efter tio åkte jag, Malin, Julia och Hanna in till stan. Julia och Hanna skulle ge sin vän Elin en fotografering på sin födelsedag, och jag och Malin agerade då fotografer :) Det blev en kall men trevlig förmiddag i Varberg och jag har föhoppningsvis många fina bilder på minneskortet! De ska jag ta itu med imorgon :)
Nu ska jag återgå till mina läxor, ni får ha en fortsatt bra dag så skriver jag mer senare!

Sista för idag

Canon EOS 600D + Canon Lens EF 50/1,8 II
Ännu en bild från idag.
Besöksstatistiken är riktigt hög just nu! Vad glad jag blir! Verkar som att självporträttssessionen lyckades då ;)
Imorgon ska jag och Malin göra ett jobb och det ska bli väldigt roligt! Vi ska vara i stan någonstans, riktigt var har vi inte bestämt än :) Om vädret håller sig i chack så kan det nog bli riktigt lyckat!
Nu ska jag gå och duscha och sedan ska jag sätta mig vid tven och mysa medan jag inväntar veckans avsnitt av Downton Abbey! Awesooooome :love:
Skriver mer imorgon! Ciao!

Black and white

Canon EOS 600D + Canon Lens EF 50/1,8 II
 Mer bilder från dagens fotosession med mig själv! ;)

Lika som bär...?

Canon EOS 600D + Canon Lens EF 50/1,8 II
Sista bilden lånade jag från Malin.
Igår fotade Malin lite självporträtt som hon la upp på sin blogg och då blev jag blev så himla sugen på att fota också! Så här får ni tre bilder så länge, har många fler! :)

Mina tomtebilder

 



Diverse kameror och objektiv.

Det här är de söta tomtebilderna som kom tillsammans med de andra julkorten igår! :) Jag gillar alla men de två första och nummer 5 och 6 är mina favoriter. Vilka gillar ni bäst?

Snowy winter

De fyra första är fotade med en Canon EOS 350D Digital
Sista bilden är fotad med en Sony Ericsson W595
Tänkte att eftersom vi fick julkorten idag så kan jag ju visa några utav mina godingar som är med! Det är de bilderna här ovan som är mina naturbilder. Har även några bilder med tomtar på men de tar jag i ett annat inlägg :)
När jag ser på bilderna längtar jag jättemycket tills det kommer snö :( Åhh, längtar till jul med! Kanske dags att skriva önskelista snart?

Julkort!

Canon EOS 600D + Canon Lens EF 50/1,8 II
Hejsan! 
I måndags beställde jag bilder som jag och malin ska sälja på Källsjö marknad den 1 december, och idag låg det tre paket i brevlådan! Bilderna blev väldigt fina allihop, och jag är såååå nöjd :) 
Förra gången vi beställde bilder beställde vi ju från photobox, men denna gången tog vi fujidirekt.se för att där vet vi att det är bra kvalité.
Nu ska jag fortsätta med den nya designen! Ska se om jag inte kan få den i stort sett färdig idag, hoppas det!

Favoriter på Spotifylistan just nu

One Direction – Kiss You
One Direction – Little Things
One Direction – Heart Attack
One Direction – I Would
One Direction – Rock Me
Ja, jag gillar 1D :)
 
 

Kvällsuppdatering

Webcamera-bilder

Hejsan! Vad har ni för er? Själv har jag nästan precis kommit hem från 4H :) Vi hade nattsmyg idag och jag var med och skrämde barnen, haha. Roligt var det i alla fall!
Sitter här i mitt supersköna underställ och ska alldeles strax kila ner till soffan och kolla lite på Bonde Söker Fru. Mysigt mysigt :) 
Så efter en ganska hektisk dag blir det en lugn kväll i soffan! 
Ha det så ba med er allihop, skriver mer imorgon ;)

Önskerubrik: Favoriter (tolka hur du vill)

Ja, förra gången körde jag lite favoritlåtar i en videoblogg och nu tänkte jag visa några bilder som jag fotat som jag tycker mycket om! :)




Oj så många! Detta är ändå bara de bilder som jag har tagit under detta året, och som fanns i bloggarkivet! Har huuuur många fler som helst som jag vill visa, men har inte de bilderna tillgängliga nu ;)

Fin häst

Canon EOS 600D + Canon Zoom Lens EF-S 55-250/4,0-5,6 IS
 Bild från i söndags när jag var hos mormor och morfar. Deras grannar har massa fina hästar!
Hejsan! Det var meningen att jag skulle skriva och lägga upp detta inlägget igår, men av olika skäl hann jag inte. Jag och Malin beställde bl.a. julkort som vi ska sälja den 1 december på Källsjö marknad! Kom dit då! Marknaden håller på mellan kl. 14 och 18. Åh vad kul det ska bli! :) Längtar tills bilderna kommer!!
Idag ska jag nog inte göra så mycket. Ska till simhallen med klassen. Hoppas vi slutar lite tidigare än vanligt så kanske jag hinner rida ;) Men vi får se! Hörs!

Downton Abbey

Bildkälla.

Tjena! Här sitter jag och har precis målat naglarna på ena handen. Den andra handen får vänta för det orkar jag inte nu, haha... 
Ska i alla fall strax gå och duscha och sedan tror jag att jag ska kolla på gårdagens avsnitt av Downton Abbey. Jag minns att jag svarade på en fråga i frågestunden och sa att New Girl och Två Panka Tjejer var mina favoritserier, men inget kan slå Downton Abbey! Tredje säsongen har precis börjat och det är så spännande! Vill aldrig att det ska ta slut, så sjukt bra serie! :) 
Nej nu ska jag gå till duschen, vi hörs!

Tomtar

Canon EOS 600D + Canon Lens EF 50/1,8 II
God middag allihopa! Igår hade jag och Malin en mysig filmkväll :) Vi gick och la oss vid 12-tiden och gick upp idag vid 8. Vi var och släppte ut min kusins häst och fixade i stallet innan vi tog med oss dessa söta tomtar  ut för att fota! Blev en del fina bilder som ni kan se :) Nu sitter vi och redigerar och väljer bilder som vi ska beställa. Vi ska nämligen sälja julkort på Källsjö marknad den 1 december! :) Riktigt kul ska det bli!
 

Gräs

Canon EOS 600D + Canon Lens EF 50/1,8 II
Hittade två bilder på gräs som jag fotat i år. Den översta är från augusti och den nedersta är från januari, bara några dagar efter att jag hade köpt mitt 50mm :)

Skjorta, kavaj och grrrrrrööööna byxor!

Canon EOS 600D + Canon Zoom Lens EF-S 18-55/3,5-5,6
 Som jag sa igår så köpte jag ett par grymma, gröna byxor i onsdags när jag var i stan med Malin :) Bilderna ovan är brusiga och halvt suddiga och oskarpa, men kommer ta bättre bilder så småningom. Jag gillar verkligen färgade byxor, skulle kunna ha hur många som helst typ, haha ;) Ni minns väl mina rosa byxor som jag köpte i somras?
Nu ska jag dra, vi hörs!

Hickstead♥

Häromdagen var det exakt ett år sedan världens bästa hopphäst lämnade jorden. Hittade denna video på Malins blogg. Sjukt fin!

Små saker

 
Grymmaste låten 

Sitter här och snackar med Malin, men ska strax äta. Har inte haft riktigt inspiration till att blogga så det har blivit lite dåligt med det :)
Igår var jag i alla fall i stan med Malin och shoppade lite. Blev två nagellack, ett ganska ljust lilaskimrande (Isadora Wonder Nail 630 Sweet Violet) och ett mörkt blått med massa glitter i (Isadora Wonder Nail 746 Silk Road), ett par riktigt GRÖNA snygga byxor med hög midja från Vero Moda och två rullar Center. Kommer bilder på byxorna och nagellacken lär ni se här någon gång då och då ;)

M A G I C

weheartit.com

Stenig strand

Canon EOS 600D + Canon Lens EF 50/1,8 II
 Två bilder från Gran Canaria.
Hejsan allihopa! Som ni kanske läste på facebooksidan (om ni har "gillat", annars så gör gärna det om du har facebook!) så hade jag hela 88 besökare igår! Det var roligt :)
Idag var det skola igen efter en veckas lov. Gjorde det vanliga, hade också oförberett läsförståelse-"test" på spanskan, men det gick nog bra.
När jag kom hem så gjorde jag lite på spanskaläxan och sedan gick jag ut i stallet. Nästan ända sedan jag kom in igen har jag pratat i skype med Malin! Alltid lika roligt, men extra roligt nu när vi inte har träffats på nästan två veckor! :O
Redigerade även lite fler bilder från semestern, två av dem ser ni här ovanför. Längtar tillbaks till värmen! November är verkligen den tråkigaste månaden... så mörkt och dåligt väder :(
Tänker lite längre fram; skulle det vara kul om jag hade en "julkalender" här på bloggen? Med foto-/redigering-/utrustningstips, tävlingar m.m.? Kommentera gärna om du tycker att det skulle vara kul, för jag tycker det verkar jätteroligt :P
Nu ska jag alldeles strax gå och duscha, sedan ska jag fixa lite pepparmyntste och sätta mig vid TVen, godnatt! :)

Regn

Canon EOS 600D + Canon Zoom Lens EF-S 55-250/4,0-5,6 IS
Hejsan! Hur mår ni allihopa? Här är det bra! Imrogon börjar skolan igen, varför är inte lovet två veckor? Hade varit skönt... haha. Men sedan är det ju bara 7 veckor till jul!
Idag har jag inte gjort jättemycket. Städat och ridit. Var lite regnigt när vi red, men det var mysigt i alla fall :)
Imorgon är det skola igen, som sagt. Har musik sista lektionen så det är bra! ;)
Nej, jag vet egentligen inte vad jag ska skriva, haha. Skriver imorgon igen!
Jo förresten, MALIN ÄR HEMMA! :D Tjoho!!
Hej då!

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN - De jag glömde lägga till i filmen

Hade skrivit alla svar och så hade blogg.se hunnit logga ut mig. Kul.
 
1. Hur fann du ditt intresse för foto? 
Jag började fota eftersom min vän Yasse fotade rätt mycket. Så vi fotade ganska mycket med våra kompaktkameror, haha! :) Sedan började jag fota med mammas och pappas systemkamera, en Canon EOS 350D. Jag har väl haft fotografering som ett intresse sedan 2009.

2. Vilka är dina absolut bästa vänner? 
Jag har många väldigt bra vänner, men jag säger Malin. Vi har samma intressen, foto och hästar, och vi har alltid roligt ihop! Vi pratar/chattar varje dag och har alltid saker att prata om :)

3. Hur brukar du fira jul, några mysiga speciella traditioner? 
På morgonen äter vi frukost, julskinka och ägg och sånt gott! Sedan öppnar vi lite julklappar från familjen. Sedan innan lunch går vi till farmor och farfar och där äter vi julmat och har det trevligt med släkten på pappas sida. Vi öppnar julklappar också!
Sedan vid tre kommer mormor och morfar (eller åker vi till mormor och morfar) och släkten på mammas sida, så vi kollar på Kalle Anka och fikar. När vi har ätit kvällsmat (julmat! :D ) så kommer tomten och delar ut julklappar. Vi öppnar dem och äter julgodis innan det är dags för alla att åka hem!
I år är det lite speciellt för vi ska till mina kusiner i Dalarna och fira jul! Det ska bli så mysigt med massa snö och kyla på julafton!

4. Har du något du är beroende av som du bara måste ha? 
Nja, inte sådär jätteberoende... men fotar jag inte på typ en vecka så får jag världens fotoabstinens, haha. Och så är jag väl lite beroende av Harry Potter och Center...

5. Vad är det bästa på den här planeten enligt dig?
Svår fråga... men mina vänner, familj, släkt, alla djur och naturen!
 
6. Vilken kamerautrustning använder du? 
Ni kan läsa vad jag har för kamerahus och objektiv HÄR. Jag har också lite andra saker upptill det, som filter, stativ, fjärrutlösare och reflexskärm.
 
Hoppas ni är nöjda med svaren trots att jag glömde lägga in dem i filmen (för jag spelade in alla frågor, sedan trodde jag att jag hade lagt in alla filmer, men icke!) :)

Angående svaren på frågestunden

Hejsan! Fick en kommentar på filmen att jag inte svarat på alla frågor och jag kom på nu att jag har nog missat att lägga in någon film. Därför svarar jag på de frågor jag glömt lägga till i ett inlägg senare idag istället!
Kram!

Sommarkänsla

Gräver bland bildmapparna. Denna härliga är från solnedgångsfotograferingen och grillningen vid havet med Malin i juli.

Håller på med en ny design och har letat bilder från året som gått. Tänk vad mycket jag har hittat på! Mycket har också Malin varit med på, såklart. Tur att hon kommer hem inatt/imorgon bitti, för jag vet inte vad jag ska göra utan henne! :love: Vi har alltid så roligt tillsammans :) Du är bääst Malin!

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN!

 

Världens bästa Malin

Bild från den här dagen på bästa Malin.

Inatt lyfter Malins plan från Turkiet!! Åh, vad jag saknar henne! Vi umgås nog för mycket, för det blir tomt när någon av oss åker iväg, haha. Hon kommer väl vara brun som en pepparkaka (vilket passar nu, snart jul ju!) och ha massvis med fina bilder i kameran. Ska bli kul att se! :)
Håller förövrigt på att exportera filmen med svaren på frågestunden nu! 

Lol that's me. Truly.

Hittade denna på Viktorias blogg. Alltså, hahahahha. Så sant!

Tävlar: Tema Skräck

Kamda.se har en tävling på facebook där temat är skräck. Valde denna bilden för att mitt ansiktsuttryck utstrålar rädsla.
Om jag vinner skulle jag använda värdechecken för att köpa mellanringar och ett halvtonat gråfilter.

Gårdagen

 
Canon EOS 600D + Canon Lens EF 50/1,8 II
Bild på Felix som jag fotade för någon dag sedan.
Hejsan!
Hann inte blogga någonting igår då jag hade fullt upp :) Dagen började med att jag var på zonterapi (för att jag mår illa typ hela tiden, magkatarr) och efter det plockade vi upp världens bästa Yasse på stationen! Chillade lite hemma innan mamma skjutsade upp oss till Valinge.
Vi hade tänkt hälsa på Lisa och Gun men när vi kom till Lisa så var det ingen hemma. Samma hos Gun, haha. Så vi gick till Anna istället, bara för att upptäcka att hon inte heller var hemma!
Vi gick en promenad och sedan tillbaks till Anna igen, men ingen var hemma. Ringde henne massa gånger men ingen svarade. Så vi satt på Annas veranda och frös i typ 40 min innan vi fick tag på Anna och då sa hon att hon var i Göteborg. Hahaha...  Vilket fiasko! Mamma hämtade oss 10 minuter senare och vi fick dricka varm oboy för att få upp värmen. Nästa gång ringer vi och ser om folket är hemma innan vi hälsar på!
Vid halv 6 hämtade vi Anna och åkte in till stan för att se på bio, Ted :) Jag åt på Subway och sedan gick vi och satte oss tillrätta i biosalongen. Filmen var riktigt rolig och bra, man kunde skratta typ hela tiden! :)
 
photoab