www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Nu drar jag!

Nu sitter jag antagligen på flygplatsen... Som ni kanske förstår är detta ett tidsinställt inlägg. Tyvärr är detta det enda tidsinställda inlägg jag hann göra men ni överlever väl en vecka utan mig... eller?
Ja, nu drar jag till England. VI HÖRS!!
Två bilder från... någon dag som hade fina moln.
 
 

torsdag

Ett smakprov från dag 4 i London, det kommer bli ett magiskt inlägg om vi säger så!
Hejsan allihop! Hoppas ni alla har bra väder och njuter av sommarlovet :) Man tror ju att man ska ha mer tid att blogga på sommaren, men icke. Dagarna flyter ihop och man har inte direkt någon struktur i vardagen, och sedan är det ju inte så kul att sitta inne vid datorn när det är fint väder! :)
Jag vet inte om jag nämt det här i bloggen men jag åker faktiskt till England på lördag! Jag hoppas att jag hinner redigera klart bilderna från London så att jag kan tidsinställa två inlägg med bilder därifrån, och så får vi se om jag hinner redigera filmen med svaren på frågestunden... Vi får se hur det blir med inläggen framåt veckan helt enkelt!
Ni får ha det bra så hörs vi!
 

Tävlar hos Emmahsfoto

Jag är med och tävlar om en valfri produkt för max 150:- från kamda.se.
Tävlingen hålls av emmahsfoto.blogg.se och om jag vinner skulle jag vilja ha den här.
Temat är sommar och jag valde bilden eftersom jag tycker att den är väldigt somrig :)
 

L O N D O N - Dag 3

Finally ett till inlägg om London! Fotade sjukt mycket varje dag så det tar sån tid att redigera och välja ut, därför kommer inläggen med rätt lång mellanrum... Menmen, bättre det än att de inte kommer alls, right?
 
Tredje dagen i London tog vi en Sightseeingbuss så att vi skulle kunna se alla landmärken, så som Big Ben, London Eye och Tower Bridge.
Vi hoppade först av vid Piccadilly Circus för att fota lit innan vi åkte vidare till St. Pauls Cathedral. Man fick inte fota där inne (det var nästan tur, för annars hade jag nog behövt köpa två nya minneskort...) men jag fotade när vi var ute uppe på kyrkan :) Det var en maffig och väldigt vacker katedral/kyrka!!
Nästa gång vi hoppade av blev det vid Tower of London och Tower Bridge. Tower Bridge är helt sjukt stor och vacker! Min absoluta favoritbro♥
Vi hoppade på en Sightseeingbåt vid Tower of London som vi åkte tillbaka till London Eye. Var inte alls mycket kö till London Eye så det blev en tur i hjulet också!
Nu låter jag bilderna tala!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag hoppas att jag fick med alla bilder nu... Det krånglade så bilderna blev inte riktigt i rätt ordning, menmen!

Black and white London

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Canon EOS 600D + Canon Zoom Lens EF-S 18-55/3,5-5,6 IS
Dessa bilderna fotades fö exakt en månad sedan, den 18 juni alltså. Kan inte fatta att det var en hel månad sedan jag var där, känns som två veckor haha...
Satt och redigerade bilder från den 3:e dagen i London nu ikväll och så kände jag att jag var tvungen att testa en svart-vit-brusig-analog-lookalike-typ-redigering, och så fick det bli på dessa↑. De kommer i färg i inlägget med de andra bilderna från dag 3!
Själv blev jag jättenöjd och helt kär, vad tycker ni?

Gekås

I eftermiddag tog jag, Annie och Amanda bussen till Gekås! Var inte så mycket folk eftersom det var så fint väder, och det var ju skönt :) Det ni ser på bilden är lite av det jag köpte↑ Köpte även en grimma till Markoolio, nagellacksborttagning och lösgodis.
Tröjorna är så gosiga!! Kunde inte bestämma mig vilken jag gillade bäst, så jag köpte båda, haha :) Kommer nog användas mycket i vinter!
När vi skulle ta bussen hem fick vi världens roligaste och gladaste busschufför, har aldrig varit med om nåt liknande! Han skämtade med de som gick på och var allmänt glad, det är sånt som ger vardagen lite guldkant! :) Kul att veta att det finns glada busschaufförer också... ;)
Nä, nu ska jag sätta mig och kolla lite på youtube :) Vi hörs!

I min nya bokhylla

 
 
 
 
 
Canon EOS 600D + Canon Lens EF 50/1,8 II
Köpte en bokhylla i fredags på IKEA! :) Höll på hela lördagen med att sätta ihop den och bestämma hur och var jag skulle sätta allt i hyllan, det blev sååå bra till slut!! Några av grejerna ni ser ovan har jag inte visat innan, eftersom jag köpte det i London ;) Åh, måste verkligen göra klart de bilderna, får sätta mig en heldag med det snart!
Nu ska jag krypa till kojs, är verkligen supertrött! God natt på er!

Malins kattungar

 
 
 
 
Canon EOS 600D + Canon Lens EF 50/1,8 II
Var ju hos Malin i lördags och då passade jag på att fota deras söta kattungar :) Tre spralliga krabater var det! Dösöta!!
Måste komma ihåg att fota våra kattungar med någon dag! :)

THE CUP SONG GOES CRAZY - Vlogg Mauolin & chucki

 
Jag var hos Malin i lördags kväll och hon lärde sig då hela "The cup song"! Detta resulterade i mycket skratt och även en hyfsat rolig videoblogg. Gilla, prenumerera eller vad ni nu vill göra!
Screenshot från videon:
 

We are infinite

Kollade på The Perks of being a wallflower i förrgår. Älskar den filmen, alla borde se den. Nej men typ.
Varning för gråtattacker.
 

Annie och Axel

 
 
Canon EOS 600D + Canon Lens EF 50/1,8 II
Tog några spontana bilder på Annie (min hovslagare) och hennes valp för ett tag sedan :)

Veckans bild - Vecka 24 & 25

Veckans bild för vecka 24 blir...:
En bild från älskade London! Fotade ju så otroligt mycket, men det fick bli den här↑ till slut, eftersom jag gillar den väldigt mycket :)
 
Veckans bild för vecka 25 blir...:
Denna bilden på Lisa som jag fotade under lägret :) Har inte visat den innan, men tyckte den var så fin att den fick äran att bli veckans bild för vecka 25!

Falkenberg

 
 
 
 
 
 
 
Canon EOS 600D + Canon Lens EF 50/1,8 II
Här är lite bilder från när jag och Malin var och hälsade på Yasse i Falkenberg! Vi hade verkligen asroligt och skrattade så vi häll på att dö ibland, haha... Vi hann med att cykla som dårar till Ica (vi hann precis innan de stängde!!), kolla på massa roliga youtube-klipp, tälta vid stranden, ha sovsäckshoppning mitt i natten på stranden och så solade vi lite. Detta får vi göra om tjejer!!

Kalvelitläger 2013

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lite bilder från Hallands Kalvelits läger 27-29 juni.

Jobb, youtube och Falkenberg

Hej hopp hallå allihop!
Det har blivit lite tomt här på bloggen de senaste dagarna, men nu är det sommar så då vill man ju vara ute istället för att sitta vid datorn (eller?)!
Faktum är att jag har jobbat en hel del den senaste veckan, vilket jag tycker är väldigt roligt! Vill ju tjäna ihop lite pengar så då får man lägga manken till här hemma på gårn' :)
Jag har också blivit helt beroende av youtube så när jag väl sitter vid datorn fastnar jag där... hehe. Men jag ska se till att få redigerat ännu fler bilder från London så snart som möjligt, för jag är så pepp på att få visa er!!!
Jag ska också försöka hinna med att göra en vlogg med svaren på frågorna från frågestunden snart, förhoppningsvis blir det imorgon :)
Juste! Jag har varit hos bäste Yasse i Falkenberg också :) Jag, Malin och Yasse tältade natten mellan fredag och lördag, men det kommer jag skriva om i ett annat inlägg!
 
Eftersom jag sitter vid pappas dator har jag inga bilder, men här får ni tre youtube-klipp att fördriva tiden med en stund, vi hörs!
Kram!!
 
 
 

L O N D O N - Dag 2

Nu var det alltså dags för mig att visa och berätta vad vi gjorde andra dagen i världens bästa stad - London!
I detta inlägget får bilderna tala nästan helt för sig själva, det är en hel drös ska ni veta!
 
Dagen började med frukost på hotellrummet och sedan promenerade vi från Bayswater (där vi bodde) till Madame Tussauds, vilket tog ca 40-45min. Vi hade tur för vi slapp köa!!! Det var rätt lagom med folk där inne :) 
Vi gick runt på Madame Tussauds nästan hela förmiddagen. I slutet såg man en 4D film och sedan kom man ut i butiken. Det var en som jobbade där som skrämde mig haha! :( Han stod heeeelt stilla med armarna i kors och tittade ner i marken, så jag tittade lite på honom och undrade om han var riktig eller inte och så bara hoppar han till och säger "Got ya'!", haha! Sedan skrattade han åt mig haha...
När vi varit på Madame Tussauds gick vi till Oxford Street för lite shopping! Det jag köpte får ni se när jag lagt upp bilder från alla dagar. 
Vi gick även till Selfridges & Co. som ligger i ena änden av Oxford Street. Det var kul att gå dit eftersom jag älskar serien om det varuhuset :)
Efter det gick vi hemåt! Snacka om ömma fötter...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sneak peek - London dag 2

 
Bild nr två har min bror Anton fotat.
Har suttit och redigerat lite bilder från andra dagen i London nu ikväll. Är långtifrån klar så ni får två bilder som visar vad ni har att vänta er!↑ Var väldigt många bilder från denna dagen så det tar ett tag att redigera, men det är väldigt roligt! Nu ska jag sova eftersom jag ska upp tidigt och jobba imorgon, god natt!
 
photoab