www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Veckans bild - Vecka 21

Hade sån beslutångest över vilken bild jag skulle välja till (förra) veckans bild... Till slut blev det ändå denna ↑. Gillar att jag verkligen fick fokus på larvens huvud och att det är lite oskarpa blommor i förgrunden.
 
Ni ska snart få rösta fram månadens bild för maj!

Who's behind those glasses?

 
 
 
 
Canon EOS 600D + Canon Lens EF 50/1,8 II
 
Photographer and model: Alma Bengtsson (me)
 

Tisdag

HTC Windows Phone 8X
Bild från i lördags.
Hejsan! Idag har det varit väldigt varmt och t.o.m. åskat lite. Kom två störtskurar innan också, smattrade som tusan :o Verkar som att det ska börja regna igen snart, alldeles svarta moln...
 
Har känt för att fota lite självporträtt de senaste dagarna men har inte haft tid, men idag så! Fick värsta grymma idén och det blev skitbra (hoppas jag)! Ska se om jag hinner redigera några imorn :) 
 
Sitter och lyssnar på musik nu. Twittrar. Har ont i nacken (vet inte varifrån det kom, men nu gör det ont). Ska väl snart lägga mig och läsa Harry Potter and the Prisoner of Azkaban, är på slutet och den är ju så bra!! Lätt en av de bästa :P
 
God natt på er!! Kram!

Liljekonvalj

 
Canon EOS 600D + Tamron AF SP 90/2.8 Di Macro 1:1
 Lite bilder från igår.
Hejsan! Måndag igen... Helgen går alldeles för snabbt, eller vad säger ni? Hade spanska NÄP (läsförståelse) och fick reda på att jag kommer att få A i bild!!! Ni anar inte hur glad jag är över det betyget, det är ett betyg jag verkligen har velat nå♥ Känner mig lättad och väldigt väldigt glad!
 
Nu ikväll ska jag iväg och se min bror spela trummor på en "samspelskonsert". Kommer bli kul!
 

Gårdagkvällen och Mors dag

Snodde bilden av Malin eftersom det krånglade när jag skulle lägga in mina bilder i datorn.
Igår var ju jag och Malin inne i stan för att titta på Iron Man 3! Jäklar säger jag bara, riktigt grym film! Satt och höll andan vissa stunder, wow vilken känsla.
Innan bion var vi och åt pizza och efter bion gick vi ner till havet en stund. Jag hade inte med min kamera (ångrar det så...) men tog några bilder med mobilen. De får ni se en annan dag :)
 
Idag är det ju Mors Dag och vi ska fira våra mammor lite extra! Jag var och plockade en bukett liljekonvalj till mamma i förmiddags som mors dags-present. Ikväll ska vi till farmor och farfar där vi ska fira lite, kommer nog bli trevligt :) 
 
Vad har ni haft för er idag? :)

Körsbärsblomning

 
 
 
 
Canon EOS 600D + Canon Lens EF 50/1,8 II
Bilder från i torsdags
Var jättemånga fina bilder från när jag fotade farmor och farfars japanska körsbärsträd, här ↑ får ni en hög :) Så nöjd med dem!! Bokehn blev underbar! Älskar mitt 50mm objektiv så mycket♥
Nu är det bara 19 dagar kvar till skolavslutningen. Helt sjukt! Känns väldigt roligt men samtidigt lite sorgligt såklart... Men så längtar jag tills gymnasiet där jag kommer få göra det jag älskar på skoltid - fota! Sommarlovet vet jag redan nu att det kommer bli grymt!!
Har ni något roligt planerat i sommar? :)
 
Ikväll ska jag och Malin på bio (vi har inte träffats på 2 veckor?????), Iron Man 3 blir det! Har kollat på de två första Iron Man-filmerna samt The Avengers nu senaste veckan och jag älskar dem! :) Robert Downey Jr är ju så bra som Tony Stark!

Ritningen som blev verklighet

Kommer ni ihåg när jag målade tre linnen och önskade att jag hade dem? De har nu blivit verklighet!! ↑ Jag är såå glad och så himla nöjd! Ett stort tack till fina Anneli som har målat dessa linnen till mig för endast 150/kr/st♥
Det är en speciell känsla, när man kan hålla i grejer man själv har ritat hur man vill att det ska se ut. Känns häftigt! :P

Cherry Blossoms

Canon EOS 600D + Canon Lens EF 50/1,8 II
En bild från idag.

Påskliljor

 
 
 
Canon EOS 600D + Canon Lens EF 50/1,8 II
Lite mer bilder från i onsdags
.

Veckans bild - Vecka 20

Veckans bild för förra veckan:
Var jättesvårt att välja mellan påskliljebilderna och bokskogsbilderna... Men det blev denna ↑ till slut!

Wednesday list

Favoritstad: London (för man kan väl ha en stad som favoritstad även om man inte varit där än??)
(inte mina bilder)
 
Favoritplats:
 
Favoritbok: daaah.
Ska inte glömma Cirkeln, Eld, Flyga Högt och alla Twilight. Men Harry Potter är on top of the world.
 
Favoritfilm: Öh hallå eller.
Några fler filmer jag gillar: Iron Man, Alice in Wonderland, The Perks of being a Wallflower... kommer inte på fler nu. Men finns många jag gillar.
 
Favoritskådis:
Alan Rickman♥
Men även Johnny Depp, Robert Downey Jr, Emma Watson, Daniel Radcliffe, Rupert Grint och Maggie Smith.
 
Favoritfärg: Gillar så många färger men... 
Grön, vit, turkos, ljusblå, kornblå, röd mfl.
 
Favoritband: Gissa en gång
De är bäst♥♥
 
Favoritlåtar:
 
 
Ett urval. Alla de bästa låtarna finner ni här.
 
Favoritårstid:
VÅR♥
 
Favorit-TV-serie:
Sista bilden är från serien Mr. Selfridge.
 
Favoritsport:
 

Rainbow nails

Canon EOS 600D + Canon Lens EF 50/1,8 II
Denna tutorial gick jag efter.
Hejsan allihopa! Haft en bra måndag? Det har inte hänt särskilt mycket i mitt liv idag ska jag säga haha :) Har varit väldigt trött eftersom jag inte kunde somna igår p.g.a. att jag mådde jätteilla :(
Vet inte om jag nämt det här, men förra året, ungefär vid det tiden när vi var i Bohuslän, började jag få problem med illamående. Vi gick till läkaren som trodde det var magkatarr, fick inga tabletter eller nåt. Tog blodprov men visade inget onormalt. Forsatte att må illa till och från, ett tag mådde jag illa konstant i minst två veckor. Det var jobbigt, fy... Jag kan säga att man vänjer sig inte vid illamående... (har aldrig spytt av illamåendet, thank god, men nära har det varit...)
Gick sedan på zonterapi och hon konstaterade att det var nåt fel med matsmältningen. Fick enzym-tabletter som skulle hjälpa till att bryta ner fettet i maten.Och efter några veckors pillerknaprande mådde jag mycket bättre! Tog enzymerna tre gånger om dagen då, och nu tar jag dem bara på kvällen (om jag kommer iåg det, haha). Det var en sådan lättnad när jag slapp må illa hela tiden, ni anar inte! Nu känner jag av det någon gång ibland, om jag ätit mycket fet mat eller så, men då tar jag bara en tuggtablett mot illamående så brukar det gå över efter en stund. Under tiden då det var som värst läste jag tills jag somnade ifrån boken för att inte tänka på att jag mådde illa... Då lyste min sänglampa många nätter, haha...
 
Jisses med text, men aja! Liten livshistoria det där... Skönt att jag slipper skiten för det mesta. 
Nu ska jag snart krypa i säng och läsa lite i Harry Potter and The Prisoner of Azkaban, lätt en av de bästa böckerna i serien!
Kram och god natt mina fina läsare!

Bokskogen

 
 
Canon EOS 600D + Diverse objektiv
Hej! Igår var det jättefint väder och det var helt sjukt varmt så jag och mamma åkte till Gässlösa Naturreservat så jag kunde fota de fina bokarna :) Där är hur vackert som helst nu, jag och Malin måste åka dit en heldag snart ;)
Var inte där så länge eftersom det var så varmt, men blev en del bilder i alla fall. Redigerade dessa ↑ lite snabbt nu, ska titta på bilderna lite mer noggrant sedan. 
Idag har jag varit i LaholmShowmanship-dag. Ska ta och berätta mer om Showmanship någon gång, är inte så många som vet vad det är :) Har i alla fall varit en trevlig dag, om man bortser från att det ösregnat, men efter regn kommer ju solsken sägs det! :)
Är väldigt trött nu så går väl och lägger mig tidigt ikväll. Just det! Måste ju säga grattis till Danmark som vann Eurovision igår! Tråkigt att Sverige inte fick så höga poäng bara... Och att Grekland fick så mycket? Trodde jag aldrig! Är i alla fall sjukt stolt över Loreen som tog festen hit, produktionen var SKITSNYGG i år, älskade verkligen fjärilarna (ping Linn), Petra var superbra och att Sverige la in lite humor i det hela... GRYMT bra! Mer av det tycker jag!
Mina favoriter igår var Armenien, Malta, Ukraina och såklart Sverige! :) Gillade även Finland, Ryssland, Ungern och Island. Rumäniens var cool... Danmark var ingen favorit hos mig, men en helt okej låt :) Eftersom Euphoria är den bästa låten någonsin som vunnit ESC så är det lite svårt att slå och framförallt svårt att jämföra, haha.
 
Vad tyckte ni om ESC i år? Var det rätt som vann?

#eurovison

Ja, nu är det bara drygt en timme tills tävlingen sättet igång!
Jag twittrar från början till slut! Vill ni följa mig heter jag @almabengtsson och ni kan även följa ESC-taggen #eurovision!
NU KÖR VI!

Porträtt

 
Canon EOS 600D + Canon EF 50/1,8 II
Bilder på från den här dagen. Fantastiskt fin bakgrund! 

Tävlar

Sanna på sannasrum.se har nu en tävling där man kan vinna en helt unik bloggdesign! För att komma till tävlingen klickar ni på bilden ovan eller HÄR.
Nu håller jag tummarna!

God morgon fredag

Canon EOS 600D + Canon EF 50/1,8 II
Bild från den här dagen.
God morgon allihopa! Sovit gott? 
Nu är det äntligen fredag igen! Hoppas att det underbara vädret håller i sig :)
Jag bloggande inte igår eftersom jag låg ute i solen och läste samtidigt som jag jobbade på brännan. Låg väl ute i sisådär 2 timmar, men första timmen var solen mer bakom molnen än framför...
På kvällen sadlade jag Markoolio och red en liten runda. Jättemysigt var det verkligen♥
Sedan vid nio började ju Eurovision Song Contest Semifinal 2 och det kunde jag ju bara inte missa! ESC och Mellonörd som man är ;) Mina favoriter från igår gick vidare i alla fall; Armenien, Malta, Ungern och Finland :) Längtar verkligen till finalen på lördag!
Nu ska jag strax gå upp och äta frukost. Jag hoppas ni får en bra fredag, för det ska jag ha!

Påskliljor och älgsafari

 
 
 
 Canon EOS 600D + Canon Lens EF 50/1,8 II
Hejsan! Nu är jag hemma igen efter en riktigt lång dag. Åkte hemifrån strax efter åtta i morse och kom inte hem igen innan nio nu ikväll. Lång men spännande dag!
Efter gymnasiematten blev jag upplockad av mamma, pappa, farmor och farfar. Vi gav en överraskningsutflykt till farmor och farfar i julklapp så de visste inte vart de skulle :) Vi körde små, krokiga vägar i vad som kändes som en evighet innan vi kom fram till Sjötofta och Fagerås Påskliljor! Jag kan säga att jag är riktigt glad över att jag följde med, för jisses med påskliljor där va! Han som har det planterar tydligen mellan 20 000 och 50 000 (!!!!) påskliljor om året!! Helt sjukt! :o
Strosade omkring bland blommorna, fotade och pratade. Innan vi åkte hem satte vi oss vid ett bord och åt lite kvällsmat :) Vart man än vände sig såg man påskliljor♥
 
När vi körde hem pratade vi om att vi borde se en älg (eftersom vi sett både rådjur, tranor och gäss) och nästan bara vi sagt det såg vi två älgar! Vi körde vidare, pratade lite om att det nog är mycket älg och vips stod det en stor och ståtlig älg på vägen! Efter denna tredje älgen började vi spana in bland träden efter fler.
Jag hade ju kameran i bagaget så jag missade några jättebra älgbilder :(
Vi såg älg nummer fyra efter en stund, men den var rätt långt ifrån vägen så man skymtade den bara bland björkarna. 
MEN...! Plötsligt såg vi älg nummer fem och sex. Då smög mamma ur bilen och plockade fram min kamera så jag kunde knäppa några bilder. De hade gått iväg lite men den ena var så nyfiken att den stod och tittade på oss från skogen (bild ett och två↓).
"Stoppstoppstopp, en älg!" (bild tre↓) Japp. Sju älgar såg vi totalt. SJU! Och det på en sträcka som inte alls var lång. Jättecoolt verkligen! Inte ofta man ser älgar och så kommer det massa på en gång :o
 
 
Canon EOS 600D + Canon Zoom Lens EF-S 55-250/4,0-5,6 IS
 Lång text, en digital kram skickas till er som läst allt, hihi♥

2012 vs 2013

2012
 
2013
Jag försökte ta en likadan bild på Malin i lördags som jag gjorde förra året, men jag kan inte säga att jag blev helt nöjd haha :) Den bilden jag tog förra året (den översta här↑) är en av mina absoluta favoritbilder någonsin och det var en bild som var ganska oplanerad. Ett guldskott helt enkelt! 
Vad tycker ni om bilderna? Vilken gillar ni mest?

Details

Ringar: H&M
Jag är väldigt dålig på att använda smycken måste jag säga. Har mitt Deathly Hallows-halsband varje dag och det är i princip det enda smycke jag använder. Men när jag såg dessa ringar ↑ på H&M igår kunde jag inte låta bli att köpa dem, tycker det är så snyggt med massa ringar! Vill lära mig att använda smycken för det finns så mycket fina armband, halsband, örhängen och ringar där ute :)
 
Jag har haft en bra dag idag, har inte hänt något speciellt direkt. Ska kolla några avsnitt av The Big Bang Theory nu, medan jag funderar på hur jag ska utföra mitt lilla projekt jag har i engelskan :) Det enda jag kan säga är att ni kommer få ta del av det när jag är klar!
 

Månadens bild - April

Denna bild röstade ni fram till att bli månadens bild för april! 
Kan säga att denna vann överlägset! Kul att ni gillar den så mycket, det gläder mig! En bild jag verkligen gillar också :)

Veckans bild - Vecka 18 & 19

Ligger lite efter i veckans bild så här kommer två veckor på rad! 
Denna ↑ bilden valde jag för vecka 18. Jag gillar verkligen ljuset och det blå mot det starka gröna :)
 
Hade väldig beslutsångest över vilken bild jag skulle välja för vecka 19. Blev så nöjd med vitsippebilderna, fanns så himla många bra!!
Till slut blev det denna ↑ bilden. Jag gillar hur den halvt dolda "stigen" leder en in i bilden, ljuset är fantastiskt och bokehn likaså. Bilden är harmonisk tycker jag :)
 
Vad tycker ni om dessa bilder?

Shopping

 
BH och ringar - H&M | Parfym och nagellack - Parelle Cosmetics
Hejhej! Då var det tillbaks till vardagen igen! Var rätt trött i morse så kände att det inte skulle bli en sån bra dag. Lyssnade på McFly i bussen till skolan vilket gjorde mig lite gladare i alla fall :) Kunde varit en bättre skoldag, men vännerna gör en alltid på gott humör♥
Jag och Amanda åkte till stan efter skolan och när jag kom hem var humöret på topp igen! Ibland känns det så hopplöst, men så är man med sina bästa vänner och så blir man bara så lycklig♥
Det ni ser på bilderna ovan var i alla fall det jag fick med mig hem från stan :) Parfymen uktar sååååå gott!! Blev helt kär i den!
 
Har ni haft en bra måndag? 

Vitsippor ute i backarna står

 
 
 
Canon EOS 600D + Diverse objektiv
Första bilden fotade jag med Malins kamera
Hejsan! Det var ett tag sedan jag kikade in och skrev något här. Anledningen är helt enkelt att jag haft fullt upp med annat denna långhelg. I fredags var jag och mina bröder och lade in ved hos farmor och farfar. Efter att vi ätit av farmors goda mat cyklade jag hem och bakade :) På kvällen åkte vi till Mjöhult där mammas syskon har ett sommarhus. Mina kusiner från Dalarna är nere nu så vi hade lite kalas :)
 
Igår tog jag och Malin cyklarna och cyklade iväg till "Asparekullen" där det alltid är fullt med vitsippor! Det är helt sjukt vad mycket blommor där är, väldigt svårt att fånga det på bild, men ni ser ungefär på första bilden :) Helt vitt!! Vi var där första maj förra året, och förutom att det var varmare då så var det sig likt. Vi gick runt och fotade, lyssnade på musik och pratade i nästan två timmar, underbart♥ Jag blev jättenöjd med bilderna, så det kommer fler!
 
Min kusin Agnes sov här i natt och i förmiddags var vi ute i stallet. Jag red först och sedan fick hon skritta en stund i slutet :) Nu ska jag snart åka iväg på ett möte om en rolig grej jag ska på i slutet av sommaren, väldigt spännande!

Rösta på mig!

Skulle bli väldigt glad om ni klickade HÄR och kommenterade "nr.7" eller något :D Tack♥ 

Papers of England

Nu är min säng full med brittiska tidningar :P Fick detta bäddset när jag fyllde år (valde det själv, hihi) och det är såååå fint!! Har nog aldrig haft en sån här snygg säng förut :o Kommer sova som en prinsessa nu!
Vädret är lite grått idag, regnade jättemycket innan. Ser ut att ljusna lite men man vet ju aldrig... Är det uppehåll är det ridning som står på schemat idag, annars städning och bakning :)

Tävlar hos Johanna

Jag är med och tävlar hos Johanna om en värdecheck på hela 300 kr hos kamda.se!
Temat är landskap och jag valde bilden ovan efetersom jag gillar kompositionen och färgerna i bilden. Den får mig också att längta till sol och värme vilket inte skulle vara fel just nu!
Om jag vinner skulle jag nog köpa den här adapterringen, så jag kan låna Malins objektiv :)

That's the truth

Detta är min favoritlåt för tillfället. Så himla bra♥
Inspirationen är inte på topp så därför har det varit lite dåligt här :) Svackor kommer och går!
Det faktum att jag (och antagligen alla andra som går i skolan) har gått på helg nu känns ju helt fantastiskt! Hoppas på bra väder under denna långhelg så att jag får ridit och fotat mycket :P
Sitter just nu på brorsans rum och kollar på tbbt. Fönstret är vidöppet och det är ändå varmt♥ Idag har det regnat nästan hela dagen, så jag blev väldigt blöt när jag gick från bussen till PS innan... Men igår däremot var vädret fantastiskt! Satt ute och skrev på mitt SO arbete samtidigt som jag solade ryggen och blev rejält brun för att bara suttit ute i två timmar :o Gött var det!
Nu ska jag fortsätta kolla på serier. Eller jag kanske till och med startar en film, vi får se!
Kram på er!

I want

summer, take analog photos, wear summer-skirts, see McFly live, go to London, have a tattoo, buy shoes

Fler från igår

 
 
 
 
Foto: Malin
TACK BÄSTIS FÖR DE FINA BILDERNA!!♥

Två från idag

Bilderna är fotade av Malin.
Här får ni två bilder från idag! Jag och Malin bestämde oss för att ta en cykeltur och fota lite bilder till min header :) Har bara sett de bilderna Malin lagt upp på sin blogg än så länge, ska kika på resten imorgon! :) 
Nu ska jag sova, god natt!

Saturday

Bilder från Göteborg Horse Show
God kväll allihopa! Hade tänkt skriva ett inlägg vid lunchtid men det hanns inte med :) Har haft fullt upp idag! Tränade Markoolio från marken i förmiddags. Longerade honom, samt övade på att backa och flytta fram- och bakdel för tryck. Gick bra tycker jag! :)
Mellan 1 och 6 har jag jobbat. Jag harvade för första gången, och det gick riktigt bra måste jag säga :) Börjar lära mig köra traktor ordentligt nu!
Funderade på om jag skulle spela in en videoblogg nu ikväll, men det får nog vänta. Edvin är och lanar så han har datorn (vi delar på en stationär dator, sedan har vi ju skoldatorerna med) och jag har ingen lust att redigera film på macen, puh nej... Men på måndag kanske det kommer en vlogg :P
 
Jag är ensam hemma ikväll så jag ska ta en påse godis och sätta mig och mysa framför ett par avsnitt av The Big Bang Theory. Härligt härligt!
Innan ni går, kom ihåg att rösta HÄR.
 

Månadens bild - April (röstning!)

Nummer 1:
 
Nummer 2:
 
Nummer 3:
 
Nummer 4:
Sådär! Nu får ni se till att rösta fram månadens bild för april :P 
Kommentera vilken bild ni röstar på genom att skriva bildens nummer :)

Veckans bild - Vecka 17

Var mest hästbilder att välja på från förra veckan. Valde till slut denna ↑ på Patrik Kittel och hans häst som jag inte minns namnet på ;) Gillar kompositionen, steget hästen är i och jaa :) Gillar den!
Vad tycker ni?
Ska lägga upp så ni får rösta på månadens bild för april också!

Harry P-relaterat

Fick lite Harry Potter relaterade presenter när jag fyllde år :) Blev så glad när jag öppnade brevet (sista bilden)!!! :D

Sunny day!

Canon EOS 600D + Tamron AF SP 90/2.8 Di Macro 1:1
Hej!! Äntligen lite riktiga bilder! Har knappt rört kameran sedan jag var på Horse Show i lördags... Shame on me. Man märker att man saknar det när man inte har tid!
Idag var jag som sagt och friidrottade med klassen, samt åttorna och sjuorna på skolan. Det var väldigt roligt!! Dock hade jag, som befarat, träningsvärk sedan igår när vi hade friidrott på idrottslektionen. Stretchade inte efter... Var inte så jobbigt att springa, men efter att man sprungit, fy fasen säger jag bara...! Trodde jag skulle slita av mig baksida lårmuskeln när jag hoppade längdhopp efter att vi sprungit 60 meter, haha.
Det gick bra i alla fall, trots träningsvärken. Sprang 60 m på 8.84 vilket jag är nöjd över :) Hoppade 1,15 m i höjd och 4,07 m i längd. Sedan vann vår klass stafetten också (jag sprang 3:e sträckan), gööött!!
 
Sitter och lyssnar på lite musik nu, ska väl gå ut och mocka snart. Måste komma ihåg att lägga upp förra Veckans Bild också :) 
 

Torsdag

Harry Potter and the Prisoner Of Azkaban, slöjdarbete, dagens shopping, <--
Hej! Då var det torsdag igen! Fast det kändes verkligen som måndag eftersom vi var lediga igår...
Dagen startade med slöjd som alltid på torsdagar :) Det rullar på bra när man har go musik i öronen! Gjorde klart mitt fat som ni ser på bild nr 2.
Efter skolan åkte jag till stan med Amanda och hennes mamma. Provade massa klänningar men hittade ingen jag föll för så... Eller jo en, men det var ju en långklänning såklart, heja kortislivet ibland!! Fick med mig ett par jeans och en påse godis i alla fall :P
Imorgon ska vi och friidrotta med skolan hela dagen. Blir nog kul, jag gillar friidrott! Särskilt längdhopp :)
 
Får försöka blogga med lite ordentligare bilder till helgen! Så länge får ni ha det bra :)

1 maj

HTC Windows Phone 8X
Hejhej! Hann inte skriva något inlägg igår kväll, så tänkte berätta nu vad jag gjort idag :) Jag sov hos Annie inatt, vi gick och la oss vid elva ungefär och ställde väckarklockan på 5.30! Vaknade faktiskt innan klockan ringde, tro det eller ej, och var väl ganska pigga :) 
Varför gick vi då upp såhär tidigt en ledig dag? Jo, vid sju lastade vi Annies lilla häst Duncan (bilden till vänster) och åkte iväg mot Svesgård i Kungsbacka! Det är där jag hållit hus hela dagen :P De släpper korna på bete första maj och då brukar vi vara ett gäng som håller i lite ponnyridning :)
Det var helt sjukt mycket folk!! (övre bilden till höger) Annie skrev till mig nyss att där hade varit runt 8000 - 9000 (!!!!) personer! :O Vi tjänade bra på ponnyridningen ska jag säga, fick ihop 7500 kr på fem hästar :) Sedan var det en ridskola som hade med sex hästar också, men de hade en annan kassa. Så vi fick 1500 kr per häst, alltså tjänade jag och Annie 750 kr var! :)
 
Kom hem vid halv fyra, dödstrött. Kollade på några avsnitt av The big Bang Theory innan jag mockade och nu håller jag på att kolla några fler avsnitt :)
Blir att gå till sängs tidigt ikväll eftersom jag är så trött. Så jag säger väl god natt till er då!
photoab