www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

See you soon.

Canon EOS 600D + Canon Lens EF 50/1,8
 
Vinkade av finaste Magda ikväll. Denna veckan har varit bäst.

Sparkle and shine

Canon EOS 600D + Canon Lens EF 50/1,8 II

b/w

 
Canon EOS 600D + Tamron 16-300mm F/3,5-6,3 Di II VC PZD
 

Höstselfie

 
Canon EOS 600D + Tamron 16-300mm F/3,5-6,3 Di II VC PZD
 
Wiiie! Igår kväll kom Magda hit! Efter lite mer än ett år av twitter-, facebook- och bloggkontakt så ses vi i verkligheten :) 
Idag har vi fotat och ridit ihop med Malin, har massa bilder från fotograferingen som kommer upp så småningom :)
-
Wiiie! Magda's finally arrived! She came here yesterday and today we've been taking photos and going horse riding. I can't believe that after more than a year of twitter-conversations we're finally meeting each other in real life! :D
 

Kajskjulet, Halmstad

Canon EOS 600D + Canon EF 24-70mm f/2,8L USM
 
Här får ni ett litet smakprov från gårdagkvällen i Halmstad! Det var verkligen superroligt och de spelade mycket bra musik! :) Förra året när jag fotade var det inte så mycket folk på scen som igår, eftersom det bara var Blue Desert och en gästsångare då. Igår va det Blue Desert, The Fast and Furious Funky Horns, Laila Adèle och Frank Ådahl som var med och spelade och sjöng :) Det var extra kul att Frank Ådahl var där eftersom det är han som gjort rösten till vuxna Simba i Lejonkungen! Han har även vunnit Melodifestivalen och Laila har deltagit i Melodifestivalen, så lite star struck blev man allt, haha! 
-
Some photos from yesterday night! It was loads of fun! It was a little special because Frank Ådahl were there and sang and he's made the Swedish voice for Simba in the Lion King! So that was really cool :)
 

one more

Canon EOS 600D + Canon Lens EF 50/1,8 II
A photo I took yesterday.
 
Hej på er! Känner mig ganska seg idag, beror nog till stor del på att det regnar ute. Ikväll ska jag till Halmstad och fota en konsert (precis som förra hösten) så det blir roligt! Minns att jag var jättenervös förra året eftersom jag inte visste riktigt vad som väntade (hur lokalen såg ut och så), men nu har jag ju varit där en gång så det blir nog bra :)
-
Hi everyone! It's very rainy here today which makes me feel even more tired than I actually am. I'm going to be photographing a concert tonight which will be fun! Stay tuned :)

...

Canon EOS 600D + Canon Lens EF 50/1,8 II
 
Ett enkelt självporträtt som jag fotade nu ikväll.
-
A simple self portrait that I took tonight.

Lina

Canon EOS 600D
Photoshop
Model: Lina Flodins
 
So, this happened.

tuesday

Canon EOS 600D + Tamron 16-300mm F/3,5-6,3 Di II VC PZD
Är verkligen inne i en läsperiod just nu. Vill bara krypa upp i soffan och läsaläsaläsa. Halvvägs igenom Insurgent nu. Äger inte Allegiant så måste nog beställa den snart. Problemet är att jag vill ha den i pocket och än finns den bara som inbunden... Får kanske vänta tills den kommer i pocket... Dagens ilandsproblem.
Bilden tog jag i morse när ljuset var helt fantastiskt.
Nu ska jag spela minecraft. Inte gjort det på så himla länge!
-
I just want to read all the time now. I'm already half-way through Insurgent. Problem now - I don't have Allegiant... Oh well.
Gonna play some minecraft now. Haven't played in sooo long.

Autumn's arrived

Canon EOS 600D + Tamron 16-300mm F/3,5-6,3 Di II VC PZD
A photo I took on the same day as these.
Vädret är riktigt höstigt just nu, blåser och regnar som bara den. Var jättesugen på att sätta mig och läsa igår men det blev inte riktigt av, så idag kröp jag upp i soffan inlindad i täcken och filtar för att läsa lite i Divergent som jag började läsa häromdagen. Hade nog inte tänkt att läsa så mycket som jag gjorde, men kunde inte riktigt slita mig, så det slutade med att jag läste ut boken. Det är härligt att sträckläsa! Man kommer verkligen in i berättelsen. Borde göra det oftare.
Ska se filmen lite senare, och troligtvis blir jag fotosugen då. Känner det redan nu.
-
The weather's turned really autumnly now. It's windy and rainy and just perfect for sitting inside, curled up on the sofa with a good book. That's what I've been doing today. I started reading Divergent a few days ago and I was really in the mood for some reading so... I finished it. 270 pages. Bam. It was amazing, Iäm telling you.
I'm gonna watch the movie later, and after that I will probably feel like having a small photoshoot with myself. I can feel it already.
 

Baby don't you see?

 
Canon EOS 600D + Tamron 16-300mm F/3,5-6,3 Di II VC PZD
Photoshop

Fotade lite innan och blev inte riktigt nöjd. Gjorde precis som jag brukar göra när jag inte blir nöjd - slänger in bilderna i photoshop. Älskar att hålla på med bilderna i photoshop, möjligheterna är oändliga. 
Blev i alla fall nöjd till slut! Vad tycker ni?
-
Took some self portraits this afternoon, but I didn't really like them. So I put them in photoshop and voila! I am actually really pleased with the result, what do you think?
 
 

Moa

Canon EOS 600D + Canon Lens EF 50/1,8 II
Model: Moa Andreasson
 
 
Hej på er! Har stått lite tomt här de senaste dagarna, så idag kände jag att jag ville fota lite. Frågade Moa om hon ville hänga med mig hem, så det gjorde hon :) Blev dock inte att vi fotade så mycket för vi pratade en massa och så regnade det. Fick några bilder i alla fall!
-
Hi guys! Haven't written that much on here lately, so I felt I needed some new material. I asked Moa if she wanted to have a little photoshoot with me and she said yes! Even though we ended up talking more than taking photos... Oh well, we got a few shots anyway :)

blink-182

 
 
 

W H I T E

 
Canon EOS 600D + Tamron 16-300mm F/3,5-6,3 Di II VC PZD
 

Photo Challenge: Tema Light painting

Canon EOS 600D + Tamron 16-300mm F/3,5-6,3 Di II VC PZD
 
Shirt: H&M
 
Denna månadens Photo Challenge-tema var Light painting och eftersom jag inte hade tagit någon bild så fick jag fixa ihop något nu på förmiddagen. Jag är jättenöjd faktiskt!
 
Kolla in de andras tolkningar: AmandaJulia RaJulia Rö, Linnea och Sofie
 

Animals

Canon EOS 600D + Tamron 16-300mm F/3,5-6,3 Di II VC PZD
Satt och lyssnade på Animals med Maroon 5 igår och blev väldigt inspirerad till att fota. Resultatet blev över förväntan faktiskt! Jag är riktigt nöjd!
 
Markoolio har fått ett ganska akut fånganfall, så dagen har varit ganska jobbig. Aldrig roligt när ens djur blir sjuka. Kommer antagligen vara halvdeppig tills jag ser att han blir bättre, så troligtvis kommer jag inte skriva så mycket här de närmsta dagarna, utan blir nog bara bilder i så fall.
Kram♥
-
I sat and listened to Animals by Maroon 5 yesterday and got so much inspiration so I had to take some photos. I am really happy with the result actually!
 
My horse is quite ill at the moment, so might not blog as I usually do until he gets better. I think I'll post some photos, but I won't write very much. I hope you understand. Love you guys♥

In the studio

 
 
Canon EOS 600D + Tamron 16-300mm F/3,5-6,3 Di II VC PZD
Second photo taken by Julia who's also the model in the other two pictures.
 
Mycket svartvita studiobilder här just nu. Känner att jag är i en liten bloggsvacka, men det är bara att köra på så är jag nog på banan snart igen!
-
I don't feel like blogging that much right now, but I'm just gonna keep going and I'll get more inspiration soon! :)

TesseracT

Canon EOS 600D + Tamron 16-300mm F/3,5-6,3 Di II VC PZD
Photo credit: Julia Rajkovic
 

Julia

Canon EOS 600D + Tamron 16-300mm F/3,5-6,3 Di II VC PZD
Model: Julia Rajkovic
 
 
Igår på fotolektionen gick vi igenom studion och vi fick en uppgift där vi skulle testa lite olika ljussättningar. Vi skulle även göra en egen ljussättning och jag blev faktiskt riktigt nöjd med min ljussättning! Har ett bakgrundsljus, ett motljus/sidoljus/hårljus och ett huvudljus som kommer snett uppifrån. I like it! :)
-
We got to take some photos in the studio yesterday which was loads of fun! We experimented with the lighting and I'm really happy with how mine turned out! I like it! :)

nocturne

 
HTC One + VSCOCam
Animals as Leaders | TesseracT
 
Igår kväll var jag på Fängelset i Göteborg och såg Animals as Leaders och TesseracT. Det var helt sjukt bra! Såg TesseracT i vintras också, men de spelade mycket längre denna gången (eftersom det bara var två band istället för fyra) så det ägde ganska mycket. Inte lyssnat så mycket på Animals as Leaders men de var bra. TesseracT var bäst. De spelade mina favoriter, Resist och Nocturne, så jag var mer än nöjd efteråt.
-
Went to Gothenburg yesterday to see Animals as Leaders and TesseracT. All I can say is that it's was fricking awesome. Amazing. Magical.
 

Answers: Part 3

Sista svarsdelen, i en video; som lovat!

VAGABOND

Canon EOS 600D + Tamron 16-300mm F/3,5-6,3 Di II VC PZD
I torsdags cyklade jag och Linn till Vagabond för att kolla in provskoutförsäljningen. Så glad att jag har strl 37 så att jag kan köpa provskor! Fick i alla fall med mig två par hem, supersnygga båda två. 
-
Bought some new shoes from Vagabond. I love them!

Studentfest!

Canon EOS 600D // Nikon D90
 
Igår kväll var jag, Julia och Elin fotografer på treornas första studentfest! Det var helt galet roligt verkligen! Har inte direkt fotat på detta sätt med blixt innan, så det var kul att testa på :) Väldigt svårt, men jag fick till en del bra bilder i alla fall! Vi ska fota fler studentfester så får vi se om jag blir bättre på det.
Batteriet på min kamera tog slut ungefär en halvtimma innan vi skulle åka hem, så fick fota med skolans D90 i slutet.
-
Julia, Elin and I were photographers on the first party fort the graduating students yesterday. It was so much fun! It was quite hard to get good photos, though, because I haven't tried the flash-technique that you usually use for parties that much before (haven't photographed a party in years). But as I said - it was great fun!
 
 
 
 

Photolicious UF

Då var det vår tur att skapa UF-företag! Jag och sju andra tjejer i min klass har skapat UF-företaget "Photolicious UF" och vi kommer att erbjuda fototjänster, hålla i kurser/fototräffar samt sälja egentillverkade kamera-accessoarer. 
Kommentera gärna om ni skulle vilja komma på en Photolicious-träff/kurs!
 
 
 
photoab