www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Devon Exchange - Day 1

Den 27 juli bar det iväg till England och Devon! 10 4H:are samlades på Landvetters flygplats kl 9 på lördagsmorgonen, nervösa inför den kommande resan. När vi väl hade kommit innanför säkerhetskontrollen började det ÖSREGNA och åska och blixtra en massa så planet blev försenat. I och med förseningen missade vi bussen vi skulle åkt med ner till Devon, så vi var fast på Heathrow i London i 2-3 timmar. 
När vi väl kom på en buss som gick ner till Exeter, Devon var vi alla ganska trötta, så under bussresan var det många som sov. 
När vi rullade in på busstationen i Exeter var där 5 av engelsmännen som väntade på oss! Vi packade in väskorna i en bil och delade upp oss i de andra bilarna. Vi åkte direkt från busstationen till en pub där vi åt. När vi satt och åt berättade engelsmännen för oss att vi skulle på ett "Foam Party" på kvällen (inte riktigt det man vill höra när man är trött efter att ha rest hela dagen, men vi höll goda miner). När vi ätit åkte vi vidare mot Bicton College där vi skulle bo under veckan. Det bästa med detta colleget var nog att vi alla fick egna rum med egen toalett och dusch! Lyx!
Vi bytte om inför kvällens partaj, klädkod: "inte så fina kläder, ni kommer bli blöta". Innan vi packade in oss i bilarna igen.
Foam Partyt var nog det konstigaste jag varit med om haha! Samtidigt var det ju väldigt kul såklart! Ett partytält var uppslaget på en åker och inne i tältet spelade de hög musik, discolampor blinkade och i takt satt två... skummaskiner. Det vällde ut badskum från dem verkligen! I början var vi svenskar lite skeptiska men efter ett tag var vi också med och kastade skum på varandra! Jag får säga att det var en riktigt skum upplevelse ;) *fniss*
Vi landade väl hemma på colleget vid halv två på natten och innan jag hade duschat och bäddat så var ju klockan halv 3-3. Lagom trött efter att ha varit uppe sedan 6 på morgonen (jag och Lisa tänkte att vi sover inte under resan för då blir det lättare att somna på kvällen... jo tack.).
Jag fotade i princip ingenting första dagen, bara lite medan vi väntade på bussen i London, men jag hittade en bild från Foam Partyt på facebook! :)
 
 
Comments
Posted by: Nelly

Trist med all väntetid, men det låter som en rolig dag för övrigt :)

Svar: Ja det var en bra första dag!
Alma Bengtsson

2013-08-18 @ 15:59:38
URL: http://justanothermortal.blogg.se/

Comment the post here:

Name:
Remember me?
E-mail: (won't be published)

URL/Blog:

Comment:

photoab