www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Devon Exchange - Day 3

Då var det dags att skriva lite om den tredje dagen i England!
På morgonen åkte vi in till Exeter som var den staden som låg närmast colleget vid bodde på, det är även Devons "huvudstad".
Vi började med att gå till Exeters Cathedral som var en ganska stor och väldigt vacker katedral. Om ni är i Exeter någon gång borde ni gå dit! :)
Efter besöket i katedralen fick vi lite fri tid i stan. Jag shoppade lite på Primark och hmv innan det var dags för lunch på en spansk tapas-restaurang. 
Mätta och belåtna åkte vi sedan vidare till "Quarry Caves" som var en gruva där de brutit sten till olika katedraler runt om i England. Det var väldigt kallt nere i gruvan, bara 8 grader! Guiden pratade väldigt snabbt så man hörde inte så mycket av vad han sa, men det var ganska coolt ändå ;)
När vi kom ut från gruvan åkte vi ner till havet för att äta fish and chips! Det var typ ingen som var hungrig när vi kom dit, så vi gick runt i några timmar innan vi åt :) Jag kommer inte riktigt ihåg vad stranden hette, men där var hur fint som helst! (Edit: Stranden låg vid Lyme Regis)
 
Dagen avslutades som många andra med kortspel i samlingsrummet där vi bodde :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gruppbilden är fotad av Jennifer Kate.
Comments

Comment the post here:

Name:
Remember me?
E-mail: (won't be published)

URL/Blog:

Comment:

photoab