www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Tonvis med bilder

Canon EOS 600D + Diverse objektiv och tillbehör

Puh!
Det där tog ett tag, men nu är de här, bilderna från fotorundan i skogen med Ida i fredags (?). Tänkte att det är lika bra att ta alla i ett inlägg så är det färdigt. Blir så hattigt annars, med massa små inlägg :) Ikväll bänkar jag och Malin upp oss i soffan för att se den sista Harry Potter-filmen! Sedan har vi sett alla tillsammans, vad blir det sedan för filmserie? (Ge gärna förslag!) Nej, nu måste jag gå, vi hörs!
Comments
Posted by: Anonym

Jätte fin blogg

Svar: None
Alma Bengtsson

2012-08-09 @ 10:31:16
URL: http://sandrachamoun.webblogg.se
Posted by: F O T O S B

Ha en super bra kväll! :D

Svar: Tack detsamma :)
Alma Bengtsson

2012-08-09 @ 22:28:35
URL: http://fotosb.blogg.se
Posted by: Anna Lovisa

Vilka underbara bilder! Du är ju grym som fasen tjejen! Jag blir tagen av dina bilder! :) Sen såg det inte så skönt ut med rivsåren på benet - men även den bilden var bra bara för den va så bra tagen, även fast den inte såg så skön ut... :)

Åh vad mysigt att ni sett alla Harry Potter-filmerna tillsammans! :) Ja, ni kan ju ge er på Twilight? Sagan om Ringen? Beck? Wallander? Indiana Jones? Bond? (Väljer ni Bond har ni å göra, för det finns 20+ st!!!) :)

Svar: Åh, TUSEN TACK, du anar inte hur mycket det betyder för mig :'D
Twilight har vi nog inte sett tillsammans (inte alla iaf), kaaaaanske Sagan om ringen, ja. Beck och Wallander är inget för mig, gillar inte deckare ;) Indiana Jones och Bond, mjo, kanske det, tack för tipsen!
Alma Bengtsson

2012-08-13 @ 08:04:41
URL: http://alovisa.blogg.se/
Posted by: Anna Lovisa

Re: Ingen fara! :) Säg till om du vill ha fler filmtips! Bloggar om nya filmer varje dag då film är ett av mina intressen! :)

Svar: Coolt :)
Alma Bengtsson

2012-08-14 @ 19:36:34
URL: http://alovisa.blogg.se/

Comment the post here:

Name:
Remember me?
E-mail: (won't be published)

URL/Blog:

Comment:

photoab