www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

snaps från Stockholm

HTC One | VSCOCam

Hej allihopa! Igår kväll vid 21.30-tiden rullade bussen in i Varberg igen, efter två fullspäckade dagar i huvudstaden. Åkte prick kl 7 från Varberg i onsdags morse och var uppe i Stockholm vid 13-14 nångång. (Fatta kaoset som uppstod när 33 personer skulle ha mat på McDonalds)
Vi gick runt och fotade lite i Gamla Stan när vi kom upp, och jag var även inne i Sci-Fi bokhandeln :) Synd att allt var så dyrt bara :/
Efter det gick vi i MEV13 till Fotografiska Museet och TEV13 (teknisterna) åkte ut till Tekniska museet. Jättefint på fotografiska, har inte varit där innan :)
På kvällen käkade vi på en monolisk restaurang, mongolisk buffé dr man fick välja vad man ville ha (kött, grönsaker, nudlar) och sedan stekte/wokade dom det direkt. Supergott var det! :)
 
Igår gick vi upp i ottan för att promenera till donken för frukost. Vid 9-tiden infann vi oss på Sveriges riksdag för en rundvandring där. Riksdagsledamoten Mikael Svensson pratade även litegrann med oss. Det var väldigt intressant tycker jag! Roligt att se :) Har varit där förut, men då var vi bara i kammaren (och det var aningen tråkigt). Sen var det fri tid i storstan tills vi skulle käka lunch på Pizza Hut innan vi begav oss hemåt igen :)
 
Har varit två underbart roliga dagar med massa skratt och skitsnack med klassen :P Bästa klassen=MEV13!
 
Bilder kommer upp senare :)
Comments
Posted by: Malin Bengtsson

Åh vi får åka upp på weekend dit någongång

Svar: jaaa!!
Alma Bengtsson

2014-03-14 @ 16:07:30
URL: http://mauolin.blogg.se/
Posted by: Wilma

svar: Ja visst är de!

2014-03-14 @ 16:16:26
URL: http://frokenorr.blogg.se
Posted by: Tovvsan

Fina bilder! :)

Svar: Tack! :)
Alma Bengtsson

2014-03-14 @ 17:00:21
URL: http://tovvsan.blogspot.se/

Comment the post here:

Name:
Remember me?
E-mail: (won't be published)

URL/Blog:

Comment:

photoab