www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Showmanship DM

Foto: Malin
 
Ja, anledningen till att jag inte bloggat de senaste dagarna är ju som sagt för att jag varit på läger och tävlat i Showmanship. Bilderna ovan fotade världens bästa Malin på tävlingsdagen :) Det började ÖSREGNA nästan direkt när de minsta barnen gått ut så vi fick flytta in tävlingen. Det gick ju bra det med :)
 
Jag kommer att ladda upp fler bilder från lägret och tävlingsdagen samt skriva lite om vad vi gjort i morgon eller något. Bilderna från London ska komma upp i veckan med :) Det blir ingen veckans bild innan jag redigerat färdigt bilderna från London, eftersom jag inte vet vilken bild jag ska välja därifrån, haha... Men jag ska försöka bli klar med det så snart som möjligt!
Vi hörs imorgon igen!

Månadens bild - Maj

Månadens bild för maj blev...:
Lille larven! :) Kul att ni gillade den!

Veckans bild- Vecka 23

Veckans bild för vecka 23 får bli denna↑ som jag tog första dagen i London. Jag tycker den är så mysig!!
-
Jag kommer tyvärr inte hinna lägga upp några fler bilder från London förrän på måndag (jag är lika ledsen som er över detta) eftersom att jag ska åka på läger. Sedan fungerar inte min dator för tillfället, och det är bara min storebror som kan fixa det... och han är på Rhodos tills på söndag... Så ni får helt enkelt hålla ut! Och kom ihåg - den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Jag lovar er att det är fina bilder från London som jag ska visa er :)
Medan det står lite tomt här kan ni ju passa på att ställa några frågor i frågestunden. Jag svarar på dem i en vlogg nästa vecka!
Kram på er!

L O N D O N - Dag 1

Vårt flyg gick vid 8 så vi åkte hemifrån vid halv 6 någon gång. Vi landade i London före utsatt tid (!!) och när vi plockat upp väskorna köpte vi Oyster-kort och åkte tunnelbana till vårt hotell.
Vi lämnade väskorna på hotellet och styrde stegen mot Hyde Park/Kensington Gardens (de sitter ihop, så jag vet inte riktigt vilken vi gick i). Sjukt stor park!! Vi gick genom parken för att komma till Harrods, nästan ett måste att gå dit när man är i London (även om mycket är så dyrt att man inte kan köpa det). På Harrods var det sjukt mycket folk (rean började typ dagen innan vi kom) och väldigt varmt. Hur mycket grejer som helst överallt! Mamma köpte lite te och jag fotade en massa.
Vi gick i princip samma väg tillbaks till hotellet. I parken stannade vi och satte oss på en bänk för att vila fötterna lite (gick i Converse denna dagen...). När vi kom till hotellet checkade vi in och sedan tog vi det bara lugnt efter en lång dag.
 
Nu låter jag bilderna tala för sig själv! Har sjukt många bilder, så det blir långa inlägg :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

L O N D O N

 Canon Zoom Lens EF-S 18-55/3,5-5,6
Ja, varför det har stått rätt tomt här de senaste dagarna är för att jag inte har befunnit mig i Sverige. Jag har, tillsammans med min familj, varit i London sön-tors. Jag har ju sagt innan att jag älskar England (utan att ens ha varit där) och nu är jag 100% säker på att detta verkligen är mitt favoritland. Är så lycklig!!!
Kommer skriva ett inlägg om varje dag. Har hur mycket bilder som helst, så det blir mycket bilder i varje inlägg!
 
Ligger efter i Veckans bild med tror jag, haha... Får lösa detta så snart som möjligt!
 
Ps. Ni suger verkligen på att ställa frågor, så nu ber jag er på mina bara knän befaller jag er att ställa några frågor HÄR.

Avslutningsnaglarna

Såhär ↑ såg mina naglar ut på avslutningsmiddagen och på skolavslutningen. Jag inspirerades av de naglarna Foki gjorde för någon vecka sedan :)

saucony

 
Jajamänsan, nu har jag med köpt ett par löparskor! Men jag har inte direkt köpt dem för att jag ska börja springa utan mer för att jag ska ha ett par bra skor att gå i. Jag lär behöva det i sommar ;)
Eftersom jag vann 1000 kr på inter sport så kunde jag köpa ett par dyrare skor, det är jag glad över för de är så goa! Hur lätta som helst och med bra dämpning. Bra köp!

SÅ GLADA

Foto: Pappa
Ja, i torsdags var det min tur! Grundskolan är avslutad och nu tar vi stora kliv mot gymnasiet. Kommer såklart sakna alla, jag har haft det så himla roligt denna tiden, men det ska bli kul med nåt nytt!
 
På skolavslutningskvällen var vi först hos en i klassen på lite fest och sedan åkte vi in till stan för att se Syster Sol och bara umgås. Efter Syster Sol var det två DJs som spelade house, gryyyymt var det! 
Vann 1000 kr på Inter Sport i nykterhetstävlingen också! Ska visa vad jag köpte för det i ett annat inlägg :)
 
NI MÅSTE STÄLLA FRÅGOR! HÄR! Det är en order!! :P

Why on earth should that mean that it's not real?

Klicka på bilden om ni vill ha den i full storlek.

Too much to do these days

Hejsan! Ska väl börja med att säga att japp, jag lever, haha...! Har inte känt att jag har haft varken tid eller ork till att blogga de senaste dagarna, nu är vi verkligen inne på slutspurten av nian. Igår var alla nior på en avslutningsmiddag tillsammans med lärare vi haft under åren. Jag hade verkligen jättekul hela kvällen!! Det kändes så verkligt det här att det snart är slut... Som rektorn sa; vår film är på väg att ta slut. Känns så konstigt, det känns bra såklart, men lite sorgligt eftersom man gått med alla så länge nu... I alla fall!
 
Idag var hela 7-9 på fotbollsturnering! Jag kan säga att vi i 9A ägde planen ;) Vi vann hela turneringen!! Vi vann alla våra matcher utan den första, vi var väl helt enkelt inte uppvärmda då ;) Själv gjorde jag två mål jag är stolt över!
Vet inte riktigt hur det blir med bloggning de närmsta dagarna så jag tycker att vi kör en liten...:
Fråga vad ni vill så ska jag försöka svara på det! Den som ställer flest frågor får en länkning av mig!
 

Veckans bild - Vecka 22

Denna ↑ bild fick bli veckans bild för förra veckan :)
Vad tycker ni? Jag gillar den :P

In the sun

 
 
 
Canon EOS 600D + Canon Lens EF 50/1,8 II
 
Photographer and model: Alma Bengtsson (me)

Vintage style

Canon EOS 600D + Canon Lens EF 50/1,8 II
Hejhej! Igår var jag i Göteborg med klassen i princip hela dagen, så blev ingen bloggning :) När vi kom upp till Göteborg fick vi gå en guidad tur inne på Göteborgs Operan och kikade lite på när de övade på Svansjön inför kvällens premiärföreställning. Det var ascoolt!!
Efter rundvandringen fick vi gå och göra vad vi ville. Jag och några av mina kompisar gick runt i Nordstan och på shoppinggatan. Köpte ett par skitsnygga solglasögonBling etc. ↑ och en rejäl påse godis! :) 
På kvällen kollade vi på premiären av Svansjön. Riktigt bra dansföreställning tycker jag! Dansarna var superduktiga!
I bussen hem var vi så trötta att vi skrattade åt allt vi sa, typ... haha. Kul hade vi i alla fall! 
 
Idag har jag tagit det lugnt, bakat tuppakaka och chocolate chip cookie brownies :) Har inte smakat på browniesen men tuppakakan var jättegod!
Nu ska jag och min lillebror Edvin gå ut och tvätta bilar. Vi hörs!

Tävlar

Är med och tävlar om ett par Jeffrey Campbell-skor hos Felicia. Om jag vinner skulle jag vilja ha dessa :)
 
Arkivbild
 

DRAW MY LIFE

Eftersom att jag gjorde denna Draw My Life-filmen som ett engelskaprojekt så är den ju på engelska ;)
Enjoy! 

M O N D A Y

Canon EOS 600D + Canon Lens EF 50/1,8 II
Bild från dagen då Malin fotade min headerbild.
Hej hopp! Måndag igen - näst sista innan sommarlovet!! Så himla skönt att man nu kan se ljuset i tunneln!
Gjort klart lite arbeten idag och skickade in. Skickade in historie-arbetet igår och idag skickade jag in musiken och tekniken. Så himla gööött! Har gjort färdigt mitt engelskaprojekt i eftermiddag med, det håller på att ladda klart i moviemaker. Ni kommer få se det här imorgon! ;)
 
Sandra kom hit ikväll och vi myste lite med kalvarna :) Alltid trevligt!
 
Nej, nu har jag väl inte mycket mer att säga. Vi hörs och syns hörrni!

Fler bilder

 
 
 
Canon EOS 600D + Canon Lens EF 50/1,8 II
Foto: Malin
Visst är han fin, min underbara häst!? Han är som allra finast nu när han har sin sommarpäls♥ Ängen jag rider på är heeelt fantastisk!! Långt, fint gräs, perfekt fotoplats. Har en fotoidé jag måste utföra innan vi släpper kvigor på den ängen...
 
Har varit en rätt seg dag, i alla fall tills Malin kom. Skrev klart en uppgift i historia och skickade in, skönt att vara klar. Kände mig så fruktansvärt seg efter det, så det var tur att Malin kom och piggade upp mig lite ;) Är så trött på skolan nu, fy... Men nu är det bara en och en halv vecka kvar, sedan slutar jag!! Har sagt det innan men säger det igen - detta lovet kommer bli grymt!

Mr. Markoolio

 
 
'
Canon EOS 600D + Canon Lens EF 50/1,8 II
Foto: Malin

Månadens bild - Maj (röstning)

Dags att rösta fram månadens bild för maj! 
Kommentera numret på bilden ni vill rösta på.
 
Nummer 1
 
Nummer 2
 
Nummer 3 
 
Nummer 4
Bara naturbilder med olika sorters blommor denna gången! :) Dags att rösta!
 

Senaste tiden

Canon EOS 600D + Canon Lens EF 50/1,8 II
Bild fotad häromdagen.
Hejsan! Det var ett par dagar sedan sist, men jag har varken haft tiden eller orken att blogga så därför har det inte blivit något. Nu är vi inne på slutspurten i skolan och det är så fruktansvärt mycket vi ska hinna med, och då får bloggen tyvärr lida. Vi har fullt schema nu de sista två veckorna, men när sommarlovet kommer då blir det tid till det jag älskar - fota, blogga och rida. Jag kommer även att åka på två äventyr i sommar, men jag tänker inte berätta något här än... ;) Jag vet att det kommer att bli så sjukt roligt och att jag kommer vara väldigt lycklig detta sommarlov! 
 
Vädret här i Varberg är underbart och jag och min bror ska snart cykla iväg till sjön. Badade igår kväll vid åtta, hur underbart som helst♥
 
Jag hoppas att ni förstår att jag inte hinner blogga så mycket nu, många av er har väl också mycket i skolan. Funderar på om jag ska köra en frågestund kanske... Återkommer om det.
 
Hörs snart igen! Kram :)
photoab